torstai 28. helmikuuta 2013

Ei on ei

Inhoan inttäjiä. Ärsyynnyn sellaisesta ja varmasti jossain vaiheessa suutun, jos ei-sanaa ei haluta ymmärtää. Tympäännyn, mikäli kieltämistä ei muisteta. Mun mielestä sellainen ihminen on yksinkertaisesti tyhmä, joka jatkaa, vaikka on sanottu ei, jokin kielletty, jokin päätetty, jokin kerrottu. Lapsilta ja humalaisilta tai muuten "poikkeuksilta" ymmärtämättömyyden ymmärtää, mutta ei aikuisilta tai muutoin tiedostavassa tilassa olevalta. Kuinka vaikea voi olla tajuta, jos EI sanotaan? Miksi pitää jatkaa vääntöä, anelua, jankuttamista, vatvomista? Jos ihminen sanoo ettei aio asiasta enää puhua, silti joillekin tuottaa vaikeuksia ymmärtää tilanne. Mun mielestä ei:n ja kieltämisen tahallinen ymmärtämättömyys ja kaikenlainen inttämisjankkaaminen on epäkunnioitusta sanojaa kohtaan.
Inttämisen typeryys tuli mieleen, kun kuuntelin muuatta pariskuntaa eilen uimahallissa. Ihme ettei toinen heittänyt toista uima-altaaseen.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vooii. Sä vaikutatkin sellaiselta matsolta joka ei halua mitään soraääniä. Uh, ah tule ja ota minut ;-)
Mut, mikä se pointti oli?
-A

Andie Heimaz kirjoitti...

:) anonyymi hei, vaihda asetuksia koneellasi. Ip-osoitteesi näkyy kaikille. Tai tietty voit pitää jos haluut et sut tunnistetaan..
Btw sataaks siellä lunta, oon tulossa sinnepäin tänään!

Arttorius kirjoitti...

Porilaisia täytyy ymmärtää, eivät he sille mitään voi :-]

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa :-)) Harmi että sut Andie ny sitte missasin - et sit osannukkaan perille ;-))
Porilainen en muute koskaan ole ollu, enkä porilaiseksi tule. Hyi olkoon.
-A

Andie Heimaz kirjoitti...

Täällähän minä olen vieläkin. :)