torstai 28. maaliskuuta 2013

Mitä Google Readerin tilalle?

Kirjoitin näin Googleen toivomuksena löytää muiden rss-feederiä kaipaamaan jäävien ehdotuksia ja vinkkejä erinomaisen syötteenlukijan tilalle, joka muutaman kuukauden päästä lakkaa olemasta.

Mulla "vaatimuksena" on, että syötteet saisi synkattua vaivattomasti puhelimen kanssa, aivan kuten Google Readerin kanssa nyt. Syötteenlukijassani on n. 100 eri syötettä. On urheilublogeja ja tavallisia blogeja, eri sivustoja ja paikkoja, joita on tosi kätevä seurata lukijan kautta. Moni sivu ei ole tallennettuna kirjanmerkkeihin, joten syötteenlukija on merkittävä pankki siltäkin osin.

Ensimmäiseksi tuli vastaan Feedly. Kuulemma puoli miljoonaa on vaihtanut GR:n siihen. Siitä on saatavilla palikka Firefoxiin eli selaimeen, jota tietokoneella käytän. Lisäksi ohjelma löytyy Appstoresta, joten oletettavasti saisin luuriin synkronoitua tietokoneella käytettävät syötteet. Täytyy kokeilla ja opetella.

Hakuintoni lopahti. Odotin löytäväni jonkun täsmälleen samanlaisen palvelun mitä GR on, mutta en löytänyt. Onhan heinäkuuhun vielä aikaa.

Ongelma ratkaistu. Klik.

Ei kommentteja: