keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Panu Rajala, miespuolinen tyrkky

Ei taida olla yhtä ällöttävämpää ihmistä otsikoissa ja lööpeissä tällä hetkellä. Mielestäni äijä on vuosia aiemminkin kirjoittanut kirjoja entisistä puolisoistaan, nyt vissiin taas, tällä kertaa Katri Helenasta. Iltaroskalehdet tykkäävät jutuista, joissa saa sanoa seksi, pettäminen, vieraat naiset. Toivottavasti kukaan ei osta sellaista kirjaa, jossa rikotaan ihmisten yksityisyyttä.

Sen näkee naamasta, kun on katkera ja tarvitaan potenssilääkkeitä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Justihin oot oikias - ikävä ihminen ja tyrkky. Puistatuksia. Kaikista tunnetuista naisistaan on kirjoittanut. Loukkaavaa myös niitä kulloinkin nykyisiä kohtaan, kun entisistään omasta mielestään parhaiten tuntevana kirjoittaa. Lisää puistatuksia.

t. Elenna

Arttorius kirjoitti...

Taidat olla pohjanmaalta, "justihin"? :]

Kyllä totta.
Herrasmiehet eikä naisetkaan kersku ja retostele yksityisistä asioista ja kun ei ollut ensimmäinen kerta. Yököttävää ja iljettävää. Toivottavasti kirjoja ei ostettaisi.

Tämän päivän Helsingin Sanomien(http://www.hs.fi/kulttuuri/Panu+Rajalan+paljastuskirja+Katri+Helenasta+j%C3%A4tt%C3%A4%C3%A4+pahan+maun/a1363795705678) "kirja-arvostelu" oli varsinainen pohjanoteeraus:

Vaikka Rajala vie kirjalla Katri Helenalta yksityisyyden, hän tekee samalla jonkinmoisen palveluksen suomalaisille.

Viimeinkin joku kertoo suorin sanoin, millainen ihminen on Katri Helena, tämä sinivalkoinen äänemme, Suomen ehkä suurin laulutähti.


Minä en ole ainakaan olettanut että Katri Helenan tahi kenenkään muun ihmisen julkinen puoli olisi sama mitä yksityinen, koska ei luulisi ketään kiinnostavan tai olettavan, että joku tietty julkisessa asemassa oleva olisi samanlainen myös kotona villasukat jalassa. Siksikin hieman omituinen glorifisointi omituiselle kirjalle.