keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Päänsisäinen katatonia balanssissa

Arkirytmi ja toistuvat asiat saavat aikaan pelkästään hyvää pidemmän päälle. En ole koskaan kaivannu elämääni säpinää tai mitään ulkopuolista virikettä(työt ovat pitäneet mielen vireänä siltä osin), jotta elämä tuntuisi elämältä. Ei ole tarvinnut extreme-urheilulajeja, kun tekee viikonlopun yövuoroa järjestyspoliisissa tai pilateshörhöilyä, kun pääsee traktorilla kevättöihin.

Tässä elämäntilanteessa lasten kanssa tärkeää on se, että tietyt asiat tapahtuvat jossakin aikataulussa ja säännöllisesti. Arki ei ole tylsää vaan elämä on juhla, kuten jossain laulussakin sanaillaan. Ei tarvitse tähtiä taivaalta, kun on nähnyt ja ollut mustassa aukossa.

7 kommenttia:

Muuttolintu kirjoitti...

Huippuhieno viimeinen lause! Juuri näin. :)

Arttorius kirjoitti...

:]

Anonyymi kirjoitti...

Onko pilates hörhöilyä? :)

Arttorius kirjoitti...

Joo, minun mielipide, kaikesta tulee hörhöilyä tarvittaessa. Ei yhtä hörhöä kuin eri joogat, mutta siihen samaan luokkaan sopii vaikkei mitään ismiä tai aatteen paloa sisälläkään.

apinahevonen@blogspot.com kirjoitti...

Kaikesta voi tosiaan tulla hörhöilyä, myös punttailusta. Mutta pilates ja jooga on musta oikein käypiä harjoittelumuotoja, joista on hyötyä muissakin lajeissa.
T:taukoa viettävä pilates-ja joogaope

Anonyymi kirjoitti...

@=.

Arttorius kirjoitti...

Totta kai kaikesta voi tulla. :] Olen itse harrastanut aivotyhjäystä ja notkeutta varten astangajoogaa 17-vuotiaasta, mutta pidän sitä silti aavistuksen hörhönä. Joskus tunsin erään pilatesopettajan ja assosioin pilateksen hörhöydeksi tässä postauksessa.