keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Tendence

Kävin vaihdattamassa kellooni pariston. Pariston vaihdettuaan kelloseppäkauppias käänteli ja väänteli kelloa. Kertoi pohtineensa ja käyneen neuvotteluja maahantuojan kanssa, että alkaisi tuomaan maahan Tendence-merkkisiä kelloja. Neeej, ei älä vaan! Olisi tylsää, jos jokaisella jannulla alkaisi olemaan samanlaisia kelloja mitä minulla. Ei toki olisi eikä varmasti edes tulisi olemaan, kellomakujakin on moneen lähtöön, mutta ensireaktio oli sellainen. Olenhan saanut olla ainutlaatuinen liki 2 vuotta uniikkimerkkisen kelloni kanssa, tahtoisin olla jatkossakin. Mun mielestä yhdessäkään Pohjoismaassa ei ole myynnissä sen merkkistä vekkaria, hyvä niin!

Mun kello. On se hieno, tosin lähikuva ihokarvoistani ei.

4 kommenttia:

Andie Heimaz kirjoitti...

Kello on kyl harvinaisen hieno. Mä käytin ennen rannekelloa yötäpäivää. Nykyisin tosi harvoin. Kännykästä tiiraan ajan.
Viimeksi, kun laitoin rannekellon käteen, kuljin se kädessä työpäivän ja vasta illalla huomasin, että patteri on loppunut. :)

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tuo kello mikään erikoinen ole. Vaikka alettaisikin myymään täällä, ei kukaan itseään kunnioittava 20 euron halpiskelloa käytä.

Lotta kirjoitti...

Karkasitko mun blogista, oi anonyymi? Tule äkkiä takaisin, jag saknar dig! Lupaathan etten menetä sinua <3 ?
Rolexia tai muuta rumaa arvokelloa käyttävä mieltääkin varmasti alle tuhannen euron hintaiset halpiskelloiksi. Ei tuo kello silti 20 eurolla lähtenyt, eikä silläkään vaikka nollan siihen perään laittaisi.

Arttorius kirjoitti...

Antsikka, heheh.
Musta on vähän sääli, kun ihmiset luopuivat sankoin joukoin kännyköistymisen myötä rannekelloista. Moni rannekello näyttää kivalta kantajiensa kädessä.
Onneksi rannekellojen renessanssi on alkanut!

Anonyymi, joo. Ei varmaan olekaan.