perjantai 19. huhtikuuta 2013

Wilma pilasi elämäni

Linkki

Ei oikein tule mitään viisasta ajatusta mieleen. Oikeastiko lapset nimellään ja naamakuvallaan retostelevat sitä miten ovat tehneet toinen toistaan järjettömämpiä toilailuja ja saaneet huomautuksia siitä kotiterveisiksi? Näemmä.

Surullista ja kaikkea muuta, ennen kaikkea tyhmää. Eipä nuo tenavat kai tajua, että mitä nettiin laittavat, tulee myöhemmin vastaan esimerkiksi työpaikkaa hakiessa. Kuka haluaa ottaa töihin ihmisen, joka lapsena on särkenyt paikkoja ja häirinnyt toisten työrauhaa? Olkoonkin aikaa 10 vuotta tai enempi, kaikki vaikuttaa.
Ei mitään kunnioitusta sääntöjä tai yhteistä omaisuutta kohtaan! Suurempi ongelma kuin opettajien kirjoitusvirhe, on tuo äärimmäinen typeryys ja brassailu sillä, että on näyttänyt ahteria jollekin tai räplännyt kännykkää/mitä vain.

Mitäpä jos tällaisetkin keskittyisivät siihen, mikä lasta vaivaa, eikä valittaisi, kun pelkästään negatiivisia asioita sanotaan. Tietysti pitäisi keskittyä positiivisiinkin asioihin, mutta mikäli sellaista ei ole, pitääkö valehdella ettei lasten vanhemmat loukkaantuisi. Jos tehtävät on toistuvasti tekemättä, Palle-Jooseppi myöhästelee ja unohtelee, pitääkö siitä jättää mainitsematta?

Palle-Jooseppi taitaa muuten olla karhu jossakin eläinpuistossa.

5 kommenttia:

Silmäilijä kirjoitti...

Lastenhan ei edes pitäisi päästä Wilmaan. Mutku vanhempia ei kiinnosta. Siinä se.

Tmu kirjoitti...

En ole edes tiennyt että lapsilla on mahdollisuus päästä wilmaan! :O Voikohan sen käyttöoikeuden perua, kun vaihtuu yläkouluun?
Kunpa tuohon saataisi joku muutos ja myös pureuduttaisi ongelmiin miksi lapset riekkuvat koulussa häiriöksi asti.

Silmäilijä kirjoitti...

Missään koulussa, missä olen ollut töissä, ei lapsille / nuorille Wilma-tunnuksia anneta. Kaikki on lähtöisin vanhemmista. Koulu on kädetön, jos vanhemmat antavat lapselle tunnukset.

Tmu kirjoitti...

Hyvä!Noista ja Uuden Suomen uutisesta saa käsityksen, että vakiona annetaan isommille koululaisille koulun toimesta tunnarit.

Arttorius kirjoitti...

Mun mielestä suurempi ongelma kuin tunnusten antaminen tenaville, on ensinnäkin se, että käyttäydytään noin typerästi kunnioittamatta ketään ja toiseksi tuo kuvakaappausten jako tuhansille, sadoille tuhansille, kaikille, jotka tahtovat lukea. Kuin ei olisi mitään kasvatusta, eikä tietysti olekaan. Hyvin kasvatettu lapsi ei tee älyttömyyksiä ja pahojaan koulussa/missään. Ainakin osaa katua tai tuntea olonsa noloksi ettei brassailla facebookin sivuilla asioista.