torstai 16. toukokuuta 2013

Atte ja Leila Kaleva 6 - Media 0

Katselin siepatun&vapautetun pariskunnan tiedotustilaisuuden Areenasta. Järkähtämätöntä rauhallisuutta ja selkeitä vastauksia. Oli ilo seurata.
Käsittämättömiä jotkut toimittajien kysymykset! Yleisradio: "Miten te selitätte, että teillä on niin eri näkemykset itävaltalaisen kanssa?" Nämä toistui monta kertaa.
Mahtavaa, että Kalevat pistivät ystävällisen jämäkästi luun kurkkuun tehokkaasti typerille kysymyksille ja toistuville uteluille, vaikka olivat sanoneet ettei kommentoda. Viisaita maltillisia vastauksia, kuten jankkaukset itävaltalaiseen mieheen liittyen. Voisi moni julkisuuden henkilö ottaa oppia.

Helsingin Sanomien toimittajia selkeästi potutti, kun henkilöt eivät kommentoineet tai edes arvelleet miksi itävaltalainen tuli eri tavalla kohdelluksi ja monta muuta siihen mieheen liittyvää. Hyvä, eihän toinen ihminen voikaan kokea samalla tavalla mitä toinen, mutta HS kuten moni muukaan sitä ei taida käsittää.

Joka tapauksessa tärkeintä on se, että ihmiset ovat turvassa kotona.

4 kommenttia:

Silmäilijä kirjoitti...

Minusta he olivat kaikessa jäätävässä rationaalisuudessaan suorastaan pelottavia.

Arttorius kirjoitti...

Okei. Miten heidän olisi pitänyt olla ettei olisi olleet pelottavia? Pelko ja pelottavuuskin on subjektiivinen käsitys. :]

Kullakin ihmisellä on omat tavat käsitellä traumaattisetkin asiat ja todennäköisesti tuokin pari sitä tulee tekemään painajaisunien sun muiden negafiilisten kautta, kunhan isompi pöly laskeutuu ja aikaa kuluu tovi tai pidempikin.

Silmäilijä kirjoitti...

Olisi pitänyt itkeä ja vaikertaa, tietty. Analyyttinen naisihminenhän on mahdottomuus ;).

Ei vaan, en oikein osaa sanoa mistä tuo tunne tuli. Jäi vaan fiilis, että tuollainen viilipyttymäisyys ei ole todellista.

Arttorius kirjoitti...

:D :D
Suurin syy lienee sotilaallinen hermorakenne(:D), joka on tottunut tiukkoihin paikkoihin.
Sama ominaisuus koskee poliiseja yms jengiä. Pitää säilyttää maltti, toimintakyky ja on näytettävä coolilta ja pystyttävä vaikka mikä olisi ja vaikka sisuksissa hyökyisi. Kotona sitten vaikerretaan.