lauantai 4. toukokuuta 2013

Bloggaajan poikaystävä

Nyt.fi

"Meillä on koti täynnä vaatteita ja kenkiä, mutten ikinä huomauttele Niinalle rahankäytöstä. Hän ostaa harkiten. Kaikki, jotka tietävät, kuinka paljon Minna Parikan kengät maksavat, ymmärtävät, että ne nyt vaan ovat aika paljon arvokkaampia kuin vaikka minun muutaman kympin futiskenkäni.”

Arttoriuksen kommentti: Minua haittaisi. Ei se, että hankitaan laadukasta tavaraa, oli se kenkä tai vaate, mutta jos siitä tulee sairaus, pakkomielle, elämän täyttäjä, tarkoitus ja koti sen myötä pursuaisi roinaa, todellakin haittaa ja varmasti huomauttaisin!!!

”Bloggaajan poikaystävä seurustelee haluamattaan kaikkien blogin lukijoiden kanssa. En voisi antaa hänelle syntymäpäivälahjaksi itsetehtyä korttia ja niskahierontaa, sillä lukijat toivovat, että vien Ainon hienoille treffeille ja annan kalliita lahjoja."

Arttoriuksen kommentti: NÖSSÖ! Tee sille se itsetehty kortti ja anna hieronta, NÖSSÖ!

"Minua ei haittaa se, että blogissa on kuvia kodistamme, sillä hyödymme siitä. Olemme esimerkiksi saaneet huonekaluista alennusta. Niin kauan kuin julkisuudesta on hyötyä, se ei haittaa. Jos se olisi täysin pro bono emmekä saisi mitään, se varmasti alkaisi ärsyttää. Alexa saa paljon ilmaisia tuotteita, itse haluaisin blogin kautta matkoja."

Arttoriuksen kommentti: Huomioprostituutiota pahimmillaan. Minusta olisi iljettävää, jos puolisoni tai minä esiteltäisi blogeissamme kotiamme ja esineitä joita oltaisi saatu alennuksella ikeoista. Maksettu olo olisi väkisin. Yököttävää kerjäämistä kaikki tuollaiset! En tahtoisi itse yhtä ainuttakaan roinaa, josta mun pitäisi tehdä diibadaaba-selostus tai ylipäätään kykenisi katsomaan itseäni peiliin, jos kerjäisin(moni bloggaaja kerjää eri paikoista, vaikka muuta väittävät) kamoja pitkin poikin. On varaa hankkia tarvitsemani itse omalla rahalla. Jos ei olisi, ei sitä silloin tarvita.

2 kommenttia:

Muuttolintu kirjoitti...

Ei hemmetti. Tuossahan avautui aivan uudenlainen maailma (johon en tosin halua tutustua toista kertaa). Ihmeellinen on blogimaailma, ei voi muuta sanoa! :O

Arttorius kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi olemaan tutustumatta. Ne pari riviä nk. lifestyle-blogeja mitä lukenut, ei sitä kestä. :D