tiistai 14. toukokuuta 2013

Hei äiti, oon täällä blogissa

Kun sattuneista syistä en puhelimessa tai muutenkaan kye turisemaan, mutta joskus on asiaa vähän kaikesta, annoin äidilleni tämän blogin osoitteen, koska häntä kuulemma kiinnostaa mitä mieltä jostakin olen. Joten töks, äiti oon täällä. Näetkö minut, kun hypin ja vilkutan!?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:')

SK kirjoitti...

Puhelin käteen ja turisemaan =) vähän kerrallaan, seuraavalla kerralla voi olla jo enempi asiaa. Äitikin varmasti arvostaa sitä enemmän kuin blogia. :)

Apina kirjoitti...

Ostettiin 70-vuotiaalle anopille joululahjaksi ipadi. On tosi iso asia hälle. kun pääsee sillä lukemaan blogia ja skypettämään :) Äitin kanssa mekin skypetellään useammin kuin soiteltiin silloin kun asun Helsingissä. On tää vaan ihmeellistä tää nykyaika! :)

Andie Heimaz kirjoitti...

Hienoa, että äitiä kiinnostaa mitä poika on jostain mieltä. Sellaiset äidit on parhaita.

Arttorius kirjoitti...

Hei tuntematon SK. Joop, näin voi olla.
Apina, ipadi on hyvä lahja! Se on helppo käyttää ja saattaa laskea kynnystä nettinörtteilyyn mikäli tietokoneista ei kokemusta olisi.

Antsa, joo. Mutsia varmasti kiinnostaa tietää sekin mitä mieltä lapsensa on Angelina Jolien rinnoista :D

SK kirjoitti...

Usko pois! Puhelin kouraan ja kuulumisia vaihtamaan! :)

Andie Heimaz kirjoitti...

Tiesitkö muuten niistä rinnoista, että niistä poistettiin täytteet. Iho nänneineen jäi ilmeisesti entiselleen ja sinne laitettiin keinotäyte tilalle. Hienoa, että sen pystyy tekemään myös niin. Voisikohan samaa tekniikkaa käyttää jo syövän saaneiden kohdalla.