maanantai 20. toukokuuta 2013

Linnun sulat sekaisin

Kopioitu häneltä.

 1. Paras suklaa? Ei mikään. Ehkä sitten maraboun se tavallinen, jos jokin.
 2. Oudoin tapa? Mikä niistä. Tai no, outous on keinotekoinen määre ;] Nukkumisasioihin liittyy, pitää olla 2-3 tyynyä, mutta kuitenkin siten, että mun pää on siinä tyynysämpylän välissä. Puolisoni mielestä se oli joskus omituista, mutta lienee tottunut siihenkin.
 3. Lempi merkkivaate/asuste? Vihreä puuma-huppari(tai joku huppari)/Superman-teepaita(kauhtunut), parivuosikymmenkertapyjamaflanellihousut jotka kohta kuluvat pois päältäni ja Reinot. Mun kansallisasu kotona, kerran kävin kaupassakin asumus yllä, kun en ehtinyt vaihtaa.
 4. Kirja vai elokuva? Ennen olisin vastannut ehdottomasti kirja, mutta nykyisin en oikein jaksa lukea. Haluan toimia ja ajatella muita asioita kuin kirjoja. Siksi joitakin elokuvia on mieluisampi katsoa, jos tielle osuu.
 5. Komein julkkismies? Harrison Ford.
  Tsirbuista Meg Ryan(harmi, että hänkin on ilmeisesti käynyt "kauneus"leikkauksissa) ja Michelle Paifferi(en jaksa tarkistaa oikeata kirjoitustapaa).
 6. Kumpi, liian kuuma kesä vai liian kylmä talvi? Liian kuuma kesä.
 7. Missä maissa olet käynyt? Italia, Ranska, Saksa, Ruotsi, Portugal, Espanja, Kypros, Kreikka, Australia, Uusi-Seelanti
 8. Biisi, joka kuvaa parhaiten tämänhetkistä mielentilaasi? Silhouettes + Titanium (tulin lenkiltä, sopivaa juoksumjusakkia)
 9. Lempilehtesi? National Geographic.
 10. Unelmien autosi? Mun ikioma punainen mussunpussukka kultsipuppeli OOOO S4 vm 10.
 11. Vaikein kysymys näistä edellisistä? Maat, koska en välttämättä kaikkia muistanut.

 1. Kauhein kokemasi tilanne? Lähimenneisyydestä parin kuukauden takaa vieläkin aiheuttaa puistatuksia toisen lapsen syntymän jälkeinen vauvan hiljaisuus ja tunneilta tuntuneet minuutit virvoittamisessa.
  Kaikista kauhein ikinä liittyy työasiaan, mutta sitä en auo.
 2. Kosmetiikkatuote jota ilman et voi elää? Sebamed saippua.
 3. Mitä samaa näet itsessäsi ja äidissäsi? Tummat silmät...eiku faijallakin on, no jotkut piirteet ja kai luonteessa jotakin samaa.
 4. Mitä odotat ystävyydeltä? En osaa sanoa. Ystävyyskin on niin laaja käsite. 
 5. Kuinka kauan kulutat päivässä aikaa kauneudenhoitoon + meikkaamiseen? Vähintään tunti! Eiku...
 6. Kuinka monta tuotetta käytät päivittäin hiusten hoidossa, aina pesusta viimeistelyyn? Elivo omenalle tuoksuva samppoo. Tilanteesta ja menoista riippuen jotakin tukkatatinaa, joka on Osis tukkapuuteri tai vaha.
 7. Viime kesän paras muisto? Erinäisissä paikoissa lojumiset kahden ihanaisen kera.
 8. Huulipuna, -kiilto vai -rasva? Perustele! Lumene dream lips-huulirasva. Huulipunaa käyttäisin tietysti, mutta en ole löytänyt mieleistä sävyä. :[
 9. Odotetuin joululahja? Ilahduin, kun sain vaimolta itse tekemänsä punotun rannenauhan, jossa lukee "Lotta is the best", just niin yläastetouhua, että se oli hieno. En ole sitä käyttänyt, koska lapsi omi sen omiin tarkoituksiinsa.
 10. Jos saisit 10 miljoonaa, mitä tekisit sillä? Tarjoaisin pitsaa kotikyläni asukkaille torilla, siitä voisi alkaa. Lahjoittaisin paljon pois, mm. Hurstin jengille, Lastenklinikalle, syöpätutkimukseen, saimaannorpan suojeluun jne. Toki nytkin lahjoitan, mutta enemmissä määrin olisi varaa niillä miljoonilla. Rakentaisin kotikylään crossfit-hallin. Tarjoaisin lähimmäisilleni matkat johonkin mihin tahtovat. Ostaisin äitini aviomiehelle uuden jalkapallopillin(kuuntelin mutsin puhelua pari päivää sitten kun miekkonen vihelsi valmennettavilleen ja se pilli kuulosti kamalalta!) ja khuulin lippiksen, jossa lukee jotakin älytöntä.
 11. Mitä odotat tulevaisuudeltasi? Toivon nykyisyyden jatkumoa.

1 kommentti:

Lotta kirjoitti...

Huulipunaton! Sekin vielä.