torstai 23. toukokuuta 2013

Misu liekaan

Foto Prisman verkkokaupasta.

Sain kaverilta lainaan yksivuotiaalle tuollaisen nk. talutusrepun. Ollaan menossa lauantaina häihin ja olisi kiva, jos olisi jokin varakontrolli kirkossa.

Kaveri kulkee paljon lapsensa kanssa kaupungeilla ja muissa vilkkaasti liikennöidyissä paikoissa. Reppu lapsen selässä, hihna vanhemmalla varmistuksena ja tietysti käsi kädessä. Näin ei tenava mahdollisen irtautumisen seurauksesta pääse autojen tai polkupyörien alle. 70- ja 80-luvulla oli "kunnon" valjaat lapsilla ja se mun mielestä oli ihan ok, nappula ei päässyt poukkoilemaan miten sattuu. Mielestäni minullakin on ollut, koska olin melko vilkas menijä.
Luultavasti hihnavarmistuksessa on jonkun mielestä jotain vikaa, että onko lapsi kuin jokin eläin, jota täytyy pitää talutushihnassa? No ei.

Lapsi halusi mennä reppu selässä nukkumaan, koska sinne sai laitettua tärkeimmät aarteet, kuten pehmodinon, paistinlastan ja pikkuauton. Lauantain juhlista tulee otukselle luultavasti mieluisat, kun mukana kulkee nuo samat aarteistot joita voi esitellä vähän jokaiselle.

2 kommenttia:

Apina kirjoitti...

Tästä kuvakulmasta näyttää ihan jäätelötötteröltä! :)

Arttorius kirjoitti...

Nyt kun sanoit niin joo!