keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Rantakunnossa ne hylkeetkin on

Olen onnistuneesti välttynyt näkemästä erinäisiä lööppihöpötyksiä kesäkuntoon viikossa-vinkkejä ja ideoita, hyvä niin. Luultavasti akkainlehdet ja iltaroskalehtien kauneus&terveys-osiot toitottavat miten voi päästä rantakuntoon noudattamalla tätä(tätä ei koskaan sanota, juttu pitää klikata) ohjelmaa ja miinustaa itsestään n kiloa ja...

Rantakunto tuo autuuden, päälle sataa ruusun terälehtiä ja vesisuihkut töräyttävät ohi kävellessä vesipatsaan, josta muodostuu sydämen muotoinen kuvio. Autot ajavat lyhtypylväisiin häikästyessään ilmestyksestä, tietyötä tekevät törmäilevät toisiinsa ja rakennusmiehet vislaavat perään. Kaikkialla paistaa aurinko ja kuuluu suloista liplatusta. Tämän kaiken saa, jos vain pikaisen määrätietoisesti pyrkii rantakuntoon.


Mutta toisaalta, hylkeetkin on biitsikunnossa vuoden ympäri ja ovat kovasti tyytyväisiä vallitsevaan elämäänsä.

2 kommenttia:

Andie Heimaz kirjoitti...

Mä haluun ne terälehdet, vesipatsaat, tolppiin törmäilevät autot ja suloisen liplatuksen. Onnistuit kyl luomaan hienon mielikuvan. Sellainen auvoinen fiilis varmaan monella on mielessä, kun sipsien tahrimaa lehteä pullanmuruset sylissään lukee.
Rantakuntoon pääsee nopeimmin siten, että riisuu itsensä alasti, vetää uikkarit päälle ja ottaa pyyhkeen kainaloon.
En oo muuten tainnu mäkään yhteenkään "kesäksi kuntoon" juttuun törmätä. Kummallista, onko niistä luovuttu. Ei varmasti.

Arttorius kirjoitti...

:D