torstai 9. toukokuuta 2013

Sapattivuosi Balilla

Vaimon vanhemmat ovat pitämässä ensi vuoden sapattivapaata. Tänään käydessään he miettivät missä ensi vuonna asuisivat. Vaihtoehtoina on ainakin Indonesia ja/tai Malesia, mahdollisesti myös Kiina. Menkää, mutta menkää Balille! Olisi huikeaa käydä siellä mehulla kyläilemässä heillä.

Ensi vuoden suunnitelmina heillä on lukea kirjoja ilman kelloa tai aikatauluja. Ei paha! Jos on mahdollisuus tehdä irtiotto, sellainen ehdottomasti kannattaa tehdä. Kotona oleminen on hubaa.

7 kommenttia:

Apina Hevonen kirjoitti...

Tervetuloa Kiinaan! Ollaan kyllä tykätty asua täällä. Etenkin Peking on hyvällä tavalla länkkärimainen, peruselämä on melko helppoa. Kuitenkin täällä on sitä paikallistakin kulttuuria ja elämää, ei pelkästään länkkärimeininkiä. Tästä pääsee myös melko halvalla matkustelemaan lähimaihin. Itselläkin aikomus reissailla enemmän kohan on lommoo, nyt ei ehi :)

-A

Arttorius kirjoitti...

Joo, tervemenoa! :D

Andie Heimaz kirjoitti...

Mä menisin Balille. En oo käyny (vielä), mut monta tuttua on hengaillu siellä monta kuukautta useammalla eri kerralla ja kaikki on tykänneet.

Arttorius kirjoitti...

Mullakin on Bali yhtenä toivelistalla. Lisäksi Seissillit ja Etelä-Amerikasta Meksiko, Peru ja Chile. Niin ja junaretki eteläiseen Eurooppaan. Sinne piti mennä häämatkalle, mutta se muuttui toiseksi. Olisihan niitä muitakin kohteita, mutta tuli ensimmäisenä mieleen.

Apina kirjoitti...

Balista on tullut uusi Hawaji. Liikaa turistikansaa. Kyllä sitä pitää skutsimmas mennä. Ainakin lomalle. Asuminen on sitten eri juttu.

Arttorius kirjoitti...

Luulen kanssa, että näin on. Ehkä saavat päättää sittenkin itse missä hengailevat. ;]

Lotta kirjoitti...

Häämiäisretki piti suuntautua johonkin linnaan, ei rautatielle mun muistaakseni. Tykättävä paikka se toteutunut.