lauantai 18. toukokuuta 2013

Seksiä lapsen korville

Oli taas korvat liian väärässä paikassa, kun osuin paikkaan, johon tuli keskustelemaan kolmen ihmisen poppoo. Yhden puhe siirtyi alakouluikäiseen lapseensa, joka oli viikonloppuna mökkireissulla yllättänyt vanhempansa kesken intiimihetken. Röhö, röhö, kaikki alkoivat nauramaan lapsen reagoimiselle. Mäntit.
Ihminen kertoi [aivan liian yksityiskohtaisesti] sessiostaan, jota tenava oli jäänyt kauhistuneena seuraamaan. Kuulemani perusteella "pari minuuttia se siinä toljotti kun -...käskin NN:n takaisin leikkimään, mutta NN ei mennyt, enkä malttanut lopettaa." Idiootti! Yksi uteli miten lapselle asiaa oli aukaistu ja juteltu. Se ei selvinnyt, tuskin mitenkään, mutta tyyppi hörötti omille jutuilleen ja lapselleen, joka on ollut "kummallinen" koko kuluneen viikon. Mäntti. Lapsi on aivan varmasti hämmentynyt, mahdollisesti peloissaankin, eikä lapsen reagoimisissa ja kummallisuudessa saa olla mitään naurettavaa.

Lasten vanhemmatkin sekstaa, vaikka ajatus omista vanhemmista ainoastaan puistattaa. :D Olen saanut elää siitäkin mukavan lapsuuden ja nuoruuden ettei muistaakseni vanhempani ole asioineet tavalla, että me tenavat oltaisi siihen havahduttu, ihan hyvä niin. Joskus ipanana osuin tilanteeseen jossa pari ihmistä toimi keskenään. Se oli inhottava ja ahdistava tilanne. Olen iloinen ettei ole tarvinnut omia vanhempiaan tavata samoissa merkeissä. Aikuispoikana isä joskus valisti mua: "Suuri talo, arvaa miksi te lapset nukuitte talon toisessa päässä", kiitti tästäkin infosta, muistan sanoneeni. :D

Lasten on sopivaa ja toivottavaa nähdä vanhempiensa/aikuistensa hellyydenosoituksia, mutta on valitettavaa mikäli siihen sisältyy seksiin osallistuminen kuunteluoppilaana usein/jatkuvasti. Ei se kivalta tunnu/tuntuu nololta, vaikka kuinka tenava tietäisi senkin olevan luonnollista ja tärkeä osa hyvää parisuhdetta ja perheessä olisi kuinka hyvin kerrottu sukupuoliasioista. Ei ole lapsen asia tietää milloin isä ja äiti halailee tiukasti toisiaan.

Isäni jalanjäljissä(hah) lisätäkseni, että sänky poikkeuksetta narisee ja saattaa herättää sikeimminkin nukkujan. On muitakin paikkoja. Tai sitten sijoittaa lapsen nukkumaan toiselle puolelle kotia. 8-]

8 kommenttia:

Muuttolintu kirjoitti...

Täällä ollaan taas samaa mieltä. Idiootti-aikuisia olet joutunut kuulemaan... sääli lasta, joka joutui todistamaan jotakin sellaista, mikä ei hänelle kuulu. Vähintäänkin asiasta olisi pitänyt keskustella jälkeenpäin. Että ihmiset on ajattelemattomia -korjaan, vajaa-älyisiä!!!

Nina kirjoitti...

"enkä malttanut lopettaa" kertoo aika paljon... kuin ihmeessä joku ilkeis jatkaa jos lapsi katsoo, yäk!

Arttorius kirjoitti...

Se on helppo tajuta ja ymmärtää, että vahingossa voi käydä noinkin, mutta ei se hiisi vie ole sellaista jota lapsen annetaan seurata jatkamalla kuin mikäkin idiootti. Hyi!

Töissä on pitänyt muutaman kerran aiheuttaa keskeytys julkisilla paikoilla yhtyville pareille ja aina yhtä ällöttävää. Saati lapsen näkökulmasta.

Andie Heimaz kirjoitti...

Että aikuiset ihmiset osaa olla idiootteja.

Arttorius kirjoitti...

No niinpä.

Rouva B kirjoitti...

No olipas idiootti! Jotenkin tulee mieleen kysymys, että millaisten orgioiden keskellä tämä ihminen on itse lapsuutensa viettänyt, kun suhtautuu lapsen hämmennykseen tuolla tavalla.

Arttorius kirjoitti...

Samaa mäkin ehätin funtsia, mutta jotkut vain ovat idiootteja, vaikka kuinka hyvässä ympäristössä olisi saanut kasvaa.

Anonyymi kirjoitti...

monikohan lapsista on traumatisoitunut vanhempiensa seksistä pienien pirttien aikaan? ei yksikään! väitätkö todella että lapset pitäs siirtää muualle vain siksi ettei *traumatisoidu*?