sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Maailma on pieni pallo

Syödä pitää, mutta ensin pitää odottaa.

Yksi lokaali ravintola reissupitäjässä soitti usein iltaisin Amélie Soundtrackia. Ruokakin siellä oli hyvää. Viihtyisä paikka, jossa pystyi toteamaan maailman olevan tarvittaessa todella pieni. Törmäsimme isäni veljeen eli mukavasetääni puolisoineen siellä.
Muita törmäyksiä ei näkynyt. Edes selvästi humalaisia ei yhtäkään. Rairai-kansa kortteeraa itsensä toisiin paikkoihin. Vaikka tuollakin oli menoa ja vilskettä, ei se johtunut kännisistä lomailijoista. Espanjassa on myös tiukka tupakkalaki, yhdessäkään paikassa ei tullut ällöttävää röökinsavua nenään. (Toisin kuin He-Va, jossa ovesta ulos astuttaessa ensimmäisenä joku spede savusti ovien edessä.) Tiukkapipoisen unelmapaikka reissata! ;]

Pienistä palloista voisi todeta sellaista, että pingis on hurjan hauskaa. Sain kaverilta koekäyttöön multitask-pelipöydän, jossa on mm. ilmakiekkotaso, pöytäfutisukkojengi ja sitten se pingis. Muutama muukin pelitaso, joka on helppo vaihtaa. Pöytä on myynnissä edukkaasti, taidanpa lunastaa pois, sille on käyttöä täällä. Lapsena meilla oli pöytälätkä ja -futispelit, niitä rämpättiin ja järjestettiin huimia turnajaisia!

2 kommenttia:

Samppa kirjoitti...

jössus mikä haukka, paitakin meinaa revetä! Onneksi et hukannut sormustasi!

Arttorius kirjoitti...

Hah. Onneks niin.