lauantai 13. heinäkuuta 2013

Ärsyttäviä mainoksia

Olen katsonut pari iltaa televisiosta Simponeita. Niin surkeita mainoksia ja hirveää artikulaatiota niissä ettei mitään järkeä. Eikö ääntä osata miksata selväksi vai mikä mättää on?

Vanish - perämies Mikko selittää tolkuttoman epäselvällä puheäänellä miten annostellaan vanishia suoraan tahroille ja liotetaan ja laitetaan suoraan pyykin sekaan diibadaabaa daa.... Kuinka tuollainen sönköttäjä on otettukaan mukaan?

Coca-Cola share a Coke - ensimmäisen nuoren miehen puheesta ei saa millään selvää mitä sanoo. Muutoinkin todella rasittava tekele.

Oltermanni - tenavat hiiteen mainoksista. Tästä mainoksesta voi "nauttia" Suomipopilla, Novalla ja muissa mainosrahoitteisissa medioissa. Oltermannilla on toinenkin kamala mainos, jossa mankuvalla äänellä mies pyytää puolisoaan tekemään itselleen juustoleivän ja lopulta utelee. "Hei mitä sä teet siellä?".

Valio Koskenlaskija - Miksi Valio tahtoo edustaa nykypäivänä meininkiä, joka oli viime vuosituhannella että "pyydetään kättä" mielitietyn vanhemmilta. Valiolla on aika tyhmiä mainoksia muutenkin.

Activia ja se joku naisnäyttelijä. Milloin ihmisiä lakataan pitämästä tyhminä? Kukaan normaali ei edes tarvitse "ruoansulatusjogurtteja".

Tampax pearl - Milloin naisia lakataan pitämästä tyhminä? Eiköhän noita tuotteita hankita ilman idioottimaisia dubattuja mainoksia. Tai sitten se joku toinen saman alueen mainos, jossa naiset riemastuvat pöntöllä istuessaan niin, että lähtevät rientämään ilman pöksyjä käytävälle. Vieläköhän on olemassa niitä havainnointiesitysmainoksia, joissa sinistä vettä kaadetaan puoli litraa tuotteeseen joka imee niin ihanasti.

Kingis - Syö itse ne jäätelösi äläkä jaa muille, vaikka kuinka olisi aneleva katse! Tyhmä jätkä. Pummeja aina löytyy!

Bepanthen-mainos jossa äiti-ihminen selittää lapselle miksi käyttää ko. rasvaa. No kun kutittaa.

Plussaa birkkaa plusshhaa pirkkaa - Tenavat hiiteen mainoksista. Pyöri taas K-marketissa jäätelöä hakiessani joku päivä.

Kaikki mainokset, jossa eläimet tai vihannekset puhuvat.

Fanta-mainos. Teineille kohdistettu animaatiohötkyily. Huono.

Ei kommentteja: