sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Tänään on ollut yhtä kaunis ja lämmin kuin oli 7.7.2011. Kaksi vuotta sitten oli hyvä päivä mennä naimisiin. Ei hetkeäkään liian aikaisin tai myöhään! Menneet pari vuotta ovat olleet loistava alku loppuelämän mittaiselle matkalle. On yksinkertaisesti parasta olla ihmisen seurassa, jonka kanssa tahtoo olla ja jonka kanssa on mieluista elää, jakaa arki ja kasvattaa lapsiamme. Ehkä jotakin sanahelinää tai klisettä, ei väliä. Tärkeintä miltä tuntuu ja on tuntunut.

Vietän tänään hääpäiväämme yksin. Tai lasten kanssa, mutta ilman vaimoa, kuten viimeiset pari viikkoa hänen sairastaessa. Arki täytyy vetää läpi, tyttäristä ja kodista huolehtia, vaikka menossa onkin kurja poikkeustilanne. Huolimatta jatkuvasta suuresta huolesta ja epätiedosta puolison parantumisen ja selviämisenkin suhteen, olemme lasten kanssa pärjänneet mukavasti. Vaimoni on sitkeä, vahvasta puusta veistetty ja hän saa sairaalassa parasta mahdollista hoitoa. Varmasti lopulta kääntyy hyväksi, vaikka nyt näyttääkin kaikki huonolta. Muuta mahdollisuutta ei ole.

Etappia olisi miellyttävämpi viettää toisissa merkeissä, mutta tänään näin, vuoden päästä takuulla toisin! Vauvan ja yksivuotiaan herätessä päiväunilta lähdemme käymään sairaalassa silittämässä maailman parhaan vaimon ja äidin hiuksia.

8 kommenttia:

Reija kirjoitti...

2! :)
Teillä oli huiput häät =)

Ella F kirjoitti...

Voi että, jaksamista sinne huolen keskelle! Vaimon on huoleton sairastaa kun voi luottaa että sinä handlaat hommat kotona ja lasten kanssa. Paljon paranemista sinne!

Annika K kirjoitti...

Voi ei, mikä Lotalla on??
Onnittelut vuosipäivästä!

Arttorius kirjoitti...

R :] Kiva kun olit sinäkin siellä!

Ella F, kiitos.

Annika K - en ala julkisesti kertomaan toisen asioita. Laita mulle sähköpostia blogger-profiilissa olevaan sähköpostiosoitteeseen, voin jotakin sen kautta infota.
Kiitos onnesta. :]

Acata kirjoitti...

Voi sentään, tsempit huoleen, pikaista tilanteen kohentumista ja onnittelut vuosipäivän johdosta! Ens vuonna taatusti toisin ja sitten varmasti muistaa arvostaa sitä kaunista, "normioloissa" vietettyä kesäistä hääpäivää. :)

Muuttolintu kirjoitti...

Onnea ja jaksamista. Pikaista paranemista rakkaalle vaimolle!

Jaanaba kirjoitti...

Voimia täältäkin.

Arttorius kirjoitti...

Tänks ja tänks. :]