keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Lapsen kanssa lääkärissä

33,3 % talouden koiramäärästä joutui tänään lääkärireissulle.

Juoksulenkillä iltapäivällä koira astui johonkin terävään. Anturaan tuli miltei sen halkaiseva kipeä haava. :[ Onneksi olimme lähellä kotia ja kaveri lapsenvahtina entuudestaan, sain hänet eläinlääkärillekin mukaan.

Potilas oli reipas ja kiltti, kuten aina. Antura on nyt liimattu(?) ja kolmella jalalla kinkkaaminen onnistuu. Eihän liimasideharsotetulla tassulla voi kävellä, koska se sekoittaa ilmeisesti askelkuviot. Antibioottia viikoksi, täytyy alkaa huuhtelemaan sitä huomisesta. Toivottavasti haava paranee sillä. Vaikka onkin kehnossa kohdassa, koiraa ei tunnu sattuvan. Matkalla eläinlääkäriltä kotiin koiran kanssa kävimme katsomassa toista potilasta sairaalassa. Hän on ollut siellä jo yli kuukauden.

6 kommenttia:

LB kirjoitti...

Mihinkä pete tassun osui?

Arttorius kirjoitti...

Hei jee äiti, eka kommentti plokiin!
En tiedä yhtään. Lasia ei ollut, mutta olisiko teräväreunaiseen kiveen. Kipeää se teki, koira ulvoi kuin mikäkin.

Acata kirjoitti...

Pikaista paranemista kummallekin potilaalle!

Jaanaba kirjoitti...

Voi hienoo koiraa ja muutenkin. =(
Juuri mitään en tiedä teidän tilanteesta, mutta silti se käy usein mielessä ja mietityttää.

Toivottavasti kaikki tulee pian hyväksi.

Arttorius kirjoitti...

Koira oli repinyt yöllä sideharsonsa pois ja haava auennut uudestaan. Nyt tyypillä on gramofonitorvi päässä ettei pääse pöljäilemään.

Acata kirjoitti...

No voi tyyppiä. :( Kavereiden koira tykästyi pidemmän päälle siihen tötteröön niin, että oli ihan tyytyväinen jos _sai_ sen päähänsä. Toivottavasti tyypin tassu on pian ehjä ja pääsee nauttimaan kesästä ilman tötteröitä. :)