keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Lasten kasvatusneuvoja

Jostain käsittämättömästä syystä, tilaamatta ja pyytämättä viime viikkoina olen saanut kuulla erinäisiä "hyvää tarkoittavia" neuvoja ja epäilevää ihmettelyä siitä kuinka tyttärieni kanssa pärjään tässä tilanteessa ja muutenkin.

Ei kiinnosta. Ei tee mitään. Tympäisee vain ja aamulla alkoi ottamaan päähän ja taas ja taas.


1) Kylvetätkö/suihkutatko tosiaan lapsesi joka päivä? Vauvan ja pienen lapsen iho on herkkä ja kuivuu helposti, oletko tullut ajatelleeksi sitä?

Bullshit. Luulen tunnistavani kuivan tai muutoin vaan iho-oireilevan nahkan, joten eiköhän sekin ole tullut mieleen tässä runsaan vuoden aikana. Kummallakaan ei ole kuivaa ihoa, katsojakin varmaan näkee asian. Pimut käyvät suihkussa/kylvyssä poikkeuksetta joka ilta, kuten minäkin. Todellakin kylpee lapset joka päivä eikä siinä ole mitään ihmeellistä.

2) Kuka lapsellesi juttelee, kun "olet tuollainen" eikä vaimosikaan ei ole kotona?

Kuka juttelee kuuromykän lapselle? Kuka juttelee dysfasiasta tai muusta fysiologisesta systeemistä kärsivän lapselle? Kuka juttelee halvauspotilaan lapselle? Kuka juttelee aivokasvileikkausbugisen lapselle? No ne kaikki muut ihmiset, joita tenavien elämässä on. Pässit.

3) Eikö yksivuotias tosiaan saa lihaa syödäkseen? Ei tuollaisella ruoalla kukaan kasva.

Joo ei saa, koska hän ei siitä pidä. Oksentaa, jos joku pässinpää survoisi lihapullaa lapsen suuhun tai minkä tahansa muun ruoan seassa olevan lihan. Ei tarvitse tulla näyttämään typeryyttään sillä luulotiedolla miten lihaa tarvitaan kasvamiseen.

4) Mikset anna lapsellekin jäätelöä?

Antaisin, jos lapsi siitä pitäisi. Mutta kun ei pidä. Niinpä minä syön itse ja joka kerta tarjoan sormen päästä, mutta sylkäisee pois. Joten syön itse. Hyvä vain ettei mikään makeamättö kelpaa.

5) Eikö tytöt satuta itseään siellä kuntosalihallilla? Kuinka uskallat ottaa niitä mukaan, saavat vaan jonkun painavan raudan päälleen!

Niin joo, ilman muuta saa kaikki setit päällensä, koska kukaan ei varo yhtään. Juuei, typyillä on aina joku seuramies  tai -nainen leikittämässä sillä välin, kun itse treenaan. Aika moni muukin tenava on hallilla kun vanhemmat urheilevat, mutta se on sitä yhteishenkeä ja muuta positiivista, kun kaikista ipanoista pidetään huolta, ettei ole menossa soheltamaan painavien sekaan. Viimeksi tänään himmasin neljän eri ikäisen otuksen kanssa, kun näiden vanhemmat rehkivät.

6) Mihin lapset sitten menevät, jos vaimollesi käy huonosti?

Juu. Niin, mihinköhän he menevät? Varmaan lahjoitan hyväntekeväisyyteen tai myyn torilla vitosen kappale.
(Voiko tuollaista skeidaa edes sanoa tai kysyä? Kyllä näemmä voi, ihan sen voi laittaa puhelimeen tekstiviestinä :D)

Jos ei ole mitään oikeasti järkevää asiaa tai sanomista, voi sen suunsa pitää kiinni.

7 kommenttia:

Andie Heimaz kirjoitti...

Yhdestä tietystä automurrosta johtuen mulla on kiukku herkässä tänään.
Kun luin tämän tekstisi, niin meinaa keittää yli.
Vitsi mitä idiootteja ihmiset on. Voi Sa%&#na mitä p%sk¤a ihmiset kehtaavatkin suustaan päästää. Hitto mitä kurapäitä.

Apina Hevonen kirjoitti...

Kurjaa:/ tuommoisten päälle heitän Mahakam-riverin kuravettä!
-A

Arttorius kirjoitti...

Ahahhaaa, mä ehkä käytän tuota itse! :D :D

Ella F kirjoitti...

Huoh. Ei voi muuta sanoa!!

Arttorius kirjoitti...

Huoh joo. :D

Nina kirjoitti...

aijai et oikeen alko mahaa vääntää noi kommentit... Kaikenlaista, mut missä sä näitä mölöpäitä ehdit bongailemaan? :-D

Arttorius kirjoitti...

Minussa on magneettinen voimavirta, joka vetää hupsuja lähelle ;] Monta kertaa kun olen ollut sosiaalinen, joku järkipäisyys on kertonut kuinka pitäisi tehdä tai miten ei jne. :p