maanantai 15. heinäkuuta 2013

Mitään en ole ottanut

Jenkki ja pari jamaicalaista jäi kiinni jostakin mömmöstä. Hyvä!
Jännittävää, kun joka kerta doupista kiinni jääneet ovat aina yhtä paatuneita ja selittämässä kuinka ei käsitä miten kielletty aine on päätynyt kehoonsa. Aina vika on joko testilaboratoriossa tai loppuviimein valmentajassa tai muussa jehussa, joka ilmeisesti aseella uhaten pakottaa puhtaan urheilijan käyttämään kiellettyjä aineita. Voi, voi. Not. Riittävät sanktiot, mieluusti vaikkapa 10 vuoden kilpailukiellon kera vaan kehiin!

Tai sitten voisi järjestää ikiomat doping-kisat aineita käyttäville. Ei tylsiä testejä, antaa mennä vaan. Kroppaan saisi puskea mitä tahansa kamaa ja kovin jantteri ei kuolisi heti. Korkeintaan menettää kykynsä lisääntyä tai muuta niin turhaa.

Usain Bolt ei vissiin tällä kertaa ollut kärähtäneiden listalla. Sekin päivä vielä koittaa. En ole ikinä uskonut, että ko. tyyppi on puhdas, kuten moni muukaan pikajuoksija. Kyseisen ryntäilijän kohdalla kaikki on liian täydellistä me-tuloksineen sun muuta, joten käyttää. Eri asia on uskalletaanko heppu käräyttää.

4 kommenttia:

Muuttolintu kirjoitti...

Juuri näin. Parhaiten mieleeni on jäänyt Martti Vainion ja Ben Johnsonin käryt... säälittävää ja toisaalta surkuhupaisaa selittelyä!!! Harmi sinänsä, kun niin mielelläni seuraisin huippu-urheilua, mitä en nykyisin juurikaan tee. Tuo jako doping-kisoihin ja ns. tavallisiin voisi olla hyvä! :)

Arttorius kirjoitti...

Vartti Mainio olisi halutessaan voinut avata pandoran lippaan paljastamalla muitakin käyttäneitä ja koko SULlin järjestäytymisen mömmöilyn suhteen, mutta ilmeisesti sai riittävästi pesoja pitääkseen päänsä kiinni. Olin jo teininä skeptinen epäilevä aatu ;]

Anonyymi kirjoitti...

Siksikö “tiedät“ kun Bolt on musta?

Arttorius kirjoitti...

Hah, ilman muuta, just siksi!
Mitähän douppia sinä olet vetänyt?