maanantai 22. heinäkuuta 2013

Pakastinta täydentämässä

Eilen keräilin pikkumansikoita kanoille nokittavaksi. :]

Vaikka melkein päätin etten mustikoita poimi(ennestään vielä muutama kymmenen kiloa jäljellä), löysin aamupäivällä itseni lasten kanssa läheisestä metsästä ämpäreineni. Pari ämpäriä löytyi nopeasti. Metsästä takaisin kotiin saaliin kera ja ruokaa tankkiin kaikille. Pimujen vedellessä päiväunia rattaissa ja vaunuissa, keräilin pihapiiristämme kolmannen ämpärillisen. Iltapäivällä kävin tyhjentämässä tietämäni kantarelliesiintymät tyhjäksi. Kiitos taas Suomen luonto!

Onpa tekemistä hetkeksi saada sinimarjat rasioihin ja pakastimeen, ne sienetkin. Toivottavasti rasioita riittää ja langattomien kuulokkeiden paristoissa virtaa. Olen hukannut kaikki akut johonkin tai en edes minä. Ai niin, marjoilla ei ole jalkoja eikä mene itse rasioihin ellen niitä sinne kauho! :D

2 kommenttia:

Jaanaba kirjoitti...

Ittekeräämät marjat pakkasessa on kyllä pop. =)
Mää poimin näinä päivinä vattuja ja vattuja ja vattuja, niitä nimittän piisaa. Haluan kyllä mustikkamettäänkin kunhan vatuilta kerkiän.

Arttorius kirjoitti...

Niin on! Säästyy valtava raha, kun ei tarvitse ostaa pakastemarjoja joissa ulkolaisversioissa on vielä kaikkia listerioita sun muuta sairastuttavaa. Vattuja olen kerännyt myös, mutta ne ei oo niin pop kenenkään mielestä meillä niin ei mitään suurta intoa niiden kanssa puljaamiseen ole.