keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Pou
Lapsen viheliäinen setä näytti typylle kuinka ipadilla voi pelata tällaista kivaa peliä. No, se on nyt sitten minullakin. Pottua täytyy hoitaa, ruokkia, viihdyttää, pestä, ulkoiluttaa, laittaa nukkumaan... :D

8 kommenttia:

Samppa kirjoitti...

Pou on hyvä asia.

Arttorius kirjoitti...

On!

Apina Hevonen kirjoitti...

Minä hankin siis heti Poun, kiitti vinkistä! kansallispuiston leirissä oli niin ihana ystävällinen kissa, joka halusi tulla mun kanssa huussiin peseytymäänkin. kun ajoin sen pois ajatuksella ettei se kuitenkaan pidä vedestä ja sekoaa, niin se venttasi mua käymälän portailla. Awwwww, haluun kisun, H hauvan, mutta koska niiden hyvä ei P:ssä, otamme siis Poun :)

Arttorius kirjoitti...

Pou on <3
Muista ettet ruoki sitä liikaa junk foodilla ja muutenkaan liikaa, koska se kuulemma plösähtää helposti. Jos näin tapahtuu, on kaupasta onneksi ostettavissa fat burneria :D :D Se on aivan sekopäisen hauska pelike!

Minttu kirjoitti...

Oletko löytänyt jo "hämmentyneitä rahamiehiä"? =D Nauroin kippurassa kuullessani aamulla termin. Jossakin pelissä, jossa lajitellaan saman värisiä riviin, on tuollaisia...

Apina Hevonen kirjoitti...

Täytyy olla ruokkimatta, sillä mies sanoi että jos saan Poun pidettyä jengissä puoli vuotta, voidaan ottaa miuku :D

Apina Hevonen kirjoitti...

Jengissä=hengissä t:tumpelosormi

Arttorius kirjoitti...

Siispä Pouta täytyy hoitaa hyvin kissan saadaksesi!

Pou on siitäkin kiva juttu, kun yleensä noissa ostetuissakin jutuissa tyrkytetään pop-uppina osta! osta! buy buy jotakin saadaksesi jotakin, mutta tuossa ei ole sellaista, vaikka rahallakin saisi hankittua kaikenlaista.