keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tervetuloa ventovieraat meille laskemaan vene vesille!

Ja vesiskootteri. Ja tuo koko perheesi ja kaverisikin mukaan. Not! Pihamme ja kotimme ei ole mikään hiivatin vesiurheilukeskus! Normaalit ihmiset tajuavat ettei toisten pihaan mennä, mutta meidän markille silti ääliöt välillä tulevat.

Näin tapahtui alle tunti sitten, kun olin nauttimassa auringosta silmät kiinni tytsyjen kanssa aurinkoisella puolella. Havahduin koiran mylvähdykseen ja totesin, että laiturin vieressä on joku spede viittilöimässä traileriyhdistelmälle kuinka paljon pitää vielä peruuttaa. &€;;€@/-!!!! Eikä riittänyt nuo kaksi ääliötä vaan samaan seurueeseen kuului myös toinen vesijettiääliöke, joka oli odottamassa vuoroaan. "&€!?.]<$*^}!!!!

Neuvoin väkeä painumaan hiiteen. Se on joskus kohdallani vaikeaa, mutta katse tekee loput. Miten tyhmiä ihmisiä voikaan olla? Eipä tulisi mieleenkään lähteä painavaa venettäni laskemaan toisten pihasta. Pitäisi riittää avautuva pihapiiri kertomaan että meillä asutaan. Jos joku on täällä ennen taloa käynyt onkimassa, ei se tarkoita että se onnistuu nyt. En silti halua mitään typeriä yksityisyysalue-kylttejä pihatielle laittaa, pitäisi riittää muut signaalit. Mäntit.

2 kommenttia:

Andie Heimaz kirjoitti...

Vitsi mitä urpåja! Käsittämätöntä typeryyttä. Miten kukaan keksii mennä toisten laiturille ja rantaan dorkailemaan.

Arttorius kirjoitti...

No tod. Eikä ollut ensimmäinen ja tuskin viimeinenkään tuollainen visitoija.