torstai 8. elokuuta 2013

Elisa Kirja

Laitoin joku viikko sitten pikkusiskoni pyynnöstä hänelle Lumia-puhelimeen Elisa Kirja-sovelluksen ja rekisteröin tietokoneen kautta käyttäjäksi. Kumma juttu, itse Lumian sovelluksella puhelimesta ei pysty kirjoja edes lukemaan.

Tutustumiskirjana(ilmainen) sai valita kahdesta e-kirjasta tai äänikirjasta. Koska puhelimen sovelluksella ei pystynytkään kirjoja tai mitään lukemaan, ladattiin tutustumiskirjalahja tietokoneelle. Nyt siitä on tullut lasku!
Missään vaiheessa ei tullut eteen ilmoitusta kirjan maksullisuudesta, miksi olisikaan, koska kyseessä oli ilmainen tutustumiskirja. Tietokoneellakin "lataa kirja"-kohta eikä maksukehoitetta tai muuta. Olisi nimittäin jäänyt hankkimatta.
Laitoin Elisan as.palveluun tiedustelun asiasta. Laskun eräpäivä on 28.8. summalle 14,90€. Periaatteestakaan en maksa laskua ennen kuin selviää mikä peruste laskuun on. Tiedän jo nyt lopputuloksen, sen, että maksan jne, koska on jäänyt luultavasti huomioimatta jokin knoppi. Elisa Kirjan "ilmainen tutustumislahja" - my ass.

Kello 14:40
Elisa asiakaspalvelujantteri laittoi sähköä, jossa pyysi näyttämään sivuston, josta ilmainen kirja on ladattu, jotta tarvittaessa voidaan virheellinen lasku korjata. Vastattu. Odottelemisiin taas. :]

Kello 15
Lasku hyvitetty eikä tarvitse huomioida. Elisalta loistavaa ja ripeää asiakaspalvelua.

Ei kommentteja: