torstai 29. elokuuta 2013

En överdos av sötnos i Skansen

Vaimoni puhelimessa on enempikin ötökkäkuvia, mutta en viitsi kaikki töräyttää.

Kissamakeja x määrä.
Yksivuotias istui portailla, otus tuli istuskelemaan viereen liki samaan asentoon ja läpsytti tyttären polvea. Niihin ei saanut koskea, mutta ne saa koskea ihmistä. Vauvapörröjä oli myös, yksikin ratsasti äidin tai isän selässä, jos ei jaksanut kävellä.
Tämä kaveri lähti uimaan hetken päästä selkää, kävi välillä katselemassa pinnalla olisiko ruoka-aika. Toiset harmaahylkeet himmailivat biitsillä aurinkoa ottaen mahat taivasta kohti.
Mangustejakin olisi voinut katsella koko päivän.
 
Oravia riittää ja kesyjä kaikki. Eräskin oravanpoikanen yritti tehdä pesää vauvan rattaisiin.
Ketään ei kiinnosta rakennukset. Ei meitäkään tänään.
Mmmöö.
Saukon siesta! Näitä oli monta. Ja vauvasaukko! Pörröinen ja pullea, joka himmaili mieshoitajan käsivarrella pitkän aikaa. Sitäkin sai käydä silittämässä. Ehkä yksi suloisimmista eläinkunnan pennuista on saukon poikanen.
Rento mato.

Silitin tai koskin tänään ainakin kahta eri käärmettä, montaa oravaa, lehmää, saukkoa, hyljettä, villisian porsasta ja tavallista ja aikuisversioita, tarantulaa, vuohta, hirven ja poron vasaa ja aikuisia, ponia, hevosia.
Näin tänään ainakin karhuja, susia, paviaaneja ja joitakin minikokoisia apinoita, kaloja, krokotiilin, monta käärmettä, laiskiaisia, papukaijoja ja muita tirppoja, erinäisiä liskoja, jyrsijöitä(mm. karvaton rotta), kanoja, kilpikonnia... En edes muista kaikkia. Viivyimme eläinhässäkässä yli kolme tuntia. Skippasimme Junibackenin, koska zoo-osio osoittautui paljon kiinnostavammaksi.

Tietty hankin kookospalloja ja ruokaa monessa paikassa. Mukavan hyvä päivä.

3 kommenttia:

Jaanaba kirjoitti...

Hienoja eläimiä, hienoja kuvia.

Arttorius kirjoitti...

Ne oli ja on hienoja örkkejä! Tuolla saisi kulumaan ihan miten paljon tahansa! Kaikkein kivointa oli tuo, kun useisiin ötököihin sai ottaa lähikontaktia halutessaan ja myös ötökät ihmisiin.

Arttorius kirjoitti...

siis aikaa kulumaan.