perjantai 16. elokuuta 2013

En taas tajuu

Äidit hyökkäysvaunuilla lapsikielteisyyttä vastaan

Hieman haettu otsikko Yleltä, mutta ei voi mitään.

Lasten huoltoa, kuten ruokintaa ja vaipan vaihtoa, ei Seppälän mukaan ole aikuisille suunnatuissa tapahtumissa juurikaan huomioitu.

Kursivointi mun. Miksi lasten, vauvojen tai leikki-ikäisten kanssa tulisi ylipäätään mennä aikuisille suunnattuihin häppeninkeihin. Saati mainitut väsyneet ja nälkäiset lapset. Jos on menossa urheilutapahtumaan, voiko olettaa saavansa samanlaiset mukavuudet kuin kotona? Ei mun mielestä ole mikään edellytys järjestää saniteetti- ja ruokintatiloja erikseen lapsille, varsinkaan kun useimmat urheilutapahtumat ei edes sijaitse missään sivistyksen keskellä ja tapahtumat järjestetään talkoilla pienellä budjetilla. Tai festareille. Täytyykö Ruisrockiin, Provinssirockiin tai johonkin muuhun meteliin lapsia viedä? Onko se lapsikielteisyyttä, jos tapahtumajärjestäjät ovat huomioineet ainoastaan täysi-ikäisen väestön?

Miksei hyökkäysvaunutapahtuman järjestäjä voi vaan järjestää lenkkihäppeninkiä ilman mainintaa jonkun tahon oletetusta "lapsikielteisyydestä". Joka ei ole edes oma kokemus vaan tuttavan.

- Tällaiset tapahtumat ovat hyviä, kun pääsee lasten kanssa ulos eikä tarvitse ajatella, miten lapset käyttäytyvät.
Muutenko lasten kanssa ei voi mennä ulos, että olisi joku määränpää ja tapahtuma mihin mennä?

1 kommentti:

Lotta kirjoitti...

Käy linkittämässä blogitekstisi vauva/kaksplussan palstalle. ;)