perjantai 9. elokuuta 2013

Kalliiksi käyvä aviomies

Olen lyhyen ajan sisällä tärvännyt vaimon omaisuutta enemmän tai vähemmän tehokkaasti. Kesän alussa rikoin läppärin. Tänään päivällä istuin väärään paikkaan. 114 kilon alle jäi silmälasit, jotka sijaitsivat oikeaoppisesti sohvan siirrettävällä puualustasysteemillä, mutta en asiaa(tarjotinhässäkkää) nähnyt. Autsista! Toinen linssi irtosi kokonaan, sangat saranoista vääntyivät. Ääää...

Ilman silmälaseja/piilolinssejä puoliso on kuin myyrä, joten optiikkaa tarvitaan silmien eteen. Silmälasit maksoivat runsas vuosi sitten monta sataa euroa, joten taas ei muuta kuin vahinkoilmoitusta tekemään. Huoh. Myyräominaisuuden takia piti tärväytyneitä silmälaseja käydä elvyttämässä Helsingissä vaimon vakiosilmälasiliikkeessä. On ne nyt jonkinlaiset, mutta ei hyvät, koska joku näköalue(?) ei ole oikealla kohdalla. Samalla sai tilattua uudet kakkulat, joiden summaa en edes viitsinyt katsoa, näpytin vain pin-koodin kortinlukijaan. Samalla mietin, että mulla on aika raskas ahteri ja käyn itselleni tyyriiksi.

Samalla reissulla kävin hakemassa vaimolle savustettua kalaa ja juustoja Hietalahden kauppahallista. En juurikaan tykkää paikasta, oliko tämä nyt neljäs vai viides kerta siellä asioidessa eikä se tunnu lainkaan kivalta paikalta. Tulisipa pian ensi kesä jolloin nyt remontoitava Wanha kauppahalli aukeaisi taas.

Ei kommentteja: