keskiviikko 28. elokuuta 2013

Norwegian

Liidähdän kuin keiju huomenna aamusta käymään ulkoisessa maassa Ruotsissa. Illalla takaisin. Norwegianilla kokoonpanomme edestakainen matka kustantaa 186 euroa, Finnairilla sama setti 551 euroa(vaikka "tarjousosiosta" yritin edullisinta sieltäkin tsekata), Sassilla ei vissiin ollut mahdollista lentää samana päivänä takaisin, koska valikko heitti aina alkutilaan. Siksi Norwegian, koska se on halvin. Laivalla meneminen olisi liian hidasta kaikkien kannalta tällä hetkellä, olisi pitänyt säätää kanoille ja otuksille ruokkijaa ja kaitsijaa. Silti mieli tekee lähteä hetkeksi johonkin ja vaimon treffata mm. kummityttöään, joka Tukholmassa asuu.

Koska Astrid Lindgren kirjoitti huippuja satuja, käydään Junibackenissa. Koska kookospallot on törkeän hyviä, pitää santsata 10 pakettia delicatoboltseja. Koska tykätään hyvästä ruoasta, käydään syömässä mainioiksi todetuissa paikoissa.

5 kommenttia:

Andie Heimaz kirjoitti...

Hälsa alla i Stockholm! Ha en trevlig resa och njut av kokosbollar. (vaikka ne on kyllä ihan hirveitä) :)
Juo Sockerdrickaa, se on taivaallisen hyvää! Pienissä lasipulloissa.

Sockerdrickan ystäville vinkiksi. Pikkupulloissa ko. herkkua saa Helsigissä bulevardin ja erottajan kulmassa olevasta sisustusliikkeestä. :)

Arttorius kirjoitti...

Ite maistut kookospallolle :P mä ostan miljuuna kookospalloa ja syön niitä päivittäin ja sit raportoin sulle kuinka jumalaisia ne on <3

Muuttolintu kirjoitti...

Mukavaa Tukholma-visiittiä! Itsekin piipahdin siellä kuukausi takaperin, kiva kaupunkihan se on. :)

Andie Heimaz kirjoitti...

Yrität kai sanoa kuinka jumalainen mä oon!? ;)

Arttorius kirjoitti...

M niin on! Kiitti! :]

Andie, kyllä, sinähän olet Käpylän jumalaisin adonis.