torstai 1. elokuuta 2013

Stinky

Vauvalla oli aamulla neuvola. Sisäinen paheksujani heräsi siellä, vaikka itse en ollut vielä aivan herännyt. :D Vauvan lajitoveri, toinen vauva oli puettu Poop factory-printillä varustettuun paitaan ja stinky-housuihin. Lovely! Not. Musta tuollaiset tuotosasusteet on tyhmiä ja typeriä, vaikka joidenkin mielestä varmasti söpöjä, höpöjä ja ihania. Johtunee siitä, että en koe minkäänlaista halua infota lasteni systeemeistä ylimääräisille ihmisille. Vauvan ja yksivuotiaan elimistö toimii aivan kuten toistenkin ihmisten kroppa eikä siinä ole mitään raportoitavaa muille. Mutta mikäli raportoiminen tuntuu hyvältä jonkun mielestä niin eipä siinä. Eikä typerillä printeillä varustetut vauvojen vaatteetkaan ole kiellettyjä. Typeriä ja tyhmiä sitäkin enemmän.

Sisäinen paheksujani purnasi myös viikonloppuna, kun muuan 3-vuotias lapsi patistettiin toimittamaan asiansa vaippaan, vaikka vessaan lapsi pyysi ja sellainen oli lähes vieressä.

4 kommenttia:

Andie Heimaz kirjoitti...

Jos juntteus voitaisiin jotenkin mitata ja määritellä, niin "äiti on vähän väsynyt", "isäntä" ja "poop factory" tyyppiset printtipaidat olisi ehdottomasti piste sen iin päälle.

Toiseksi: vitsi mua sapettaa tommoset vanhemmat, jotka ei huolehdi lapsistaan, kun ovat niin laiskoja nahjuksia ettei edes vessaan voi lastaan viedä vaikka pyytää. Paskois itse housuunsa.

Arttorius kirjoitti...

Joo, noista junttiprinteistä saa aivan oman tekstin, mutta en nyt jaksanut ;]
Toiseksi: Olisin vienyt nulikan itse vessaan, jos olisi ollut vähän tutumpi. Musta se oli niin korni ja kuvottava tilanne, että "teki mieli sanoa" mutta tällä mennään. Mä en tajua miksi naperoa ei viety veskiin vaikka monta kertaa pyysi.

Ella F kirjoitti...

yöh. samaista ällötystä synnyttää vanhemmat jotka vaihtavat kullannuppunsa vaippaa, kakkaistakin, toisten edessä vaikkapa nyt olohuoneen lattialla. COME ON! vessajutut tehdään vessassa, sekä lasten että aikuisten, mua ei tippaakaan kiinnosta muitten tuotokset. eräs äiti perusteli sitä että lapsensa sai hoitaa pottaustouhuja olohuoneessa että "kyllä lapsen pitää saada olla siellä missä aikuisetkin ovat samalla hetkellä". what, en kehdannut mitata kyseisen äidin kuumetta tuolla hetkellä. voi raastavuus! hmm. mut en avaudu tän enempää, palstatila ei riittäisi. :D

Arttorius kirjoitti...

Haah, tuossa toinen käsittämättömyys. Toinen käsittämättömyys sellaiset pässiäiset, jotka jättävät potan pesemättä julkisissa tiloissa. Vaikkei minä..tai siis lapsi sellaista tarvitse, mutta joku muu saattaa tarvita ja onpa kiva ensitöikseen siivota jonkun toisen sotkut. Yyyök.
Joo kyllähän noita avautumisaiheita tosiaan on! :D