sunnuntai 11. elokuuta 2013

Uimahallissa sheivaus on kiellettyä

Ihan syystäkin. Se on ällöä ja näyttää helkatin kuvottavalta. Uimahallin järjestyssäännöissä se lukee selvästi kahdella kotimaisella. Pitäisi jostakin älytällistä mennä kajuuttaan perille tieto ettei missään uimahallissa sheivata. Mutta ei kaikille mene.

Olin yksivuotiaan kanssa heti aamukympiltä tänään uimassa. Kun tultiin uimasta, joku jantteri oli höylä kädessä tuunaamassa itseään. Hyi saakeli! Vedin häijyimmän ilmeeni päälle ja osoitin kuin joku poliisi että häipyy suihkusta muualle vehkeineen. Ei tietenkään tehonnut, naureskeli vaan. Kapsasin litimärän lapsen suihkulattialta pukuhuoneeseen mukaan, istutin hänet odottamaan penkille ja kävin selvittämässä neuvonnassa että joku typerys on parturoimassa vehkeitään. Tiesin, että kassatsirbu on tiukkis ja niinpä se samantien tulikin ojentamaan typerystä. Jos jätkä olisi ollut lurppakorvainen koira, olisi ollut korvat luimussa. Niin noloksi heppu meni ja aivan punaiseksi kasvoilta. Ehkä seuraavan kerran parturoi itseään kotona tai jossain eijulkisessa tilassa. Pöh julkisheivaajille.

6 kommenttia:

Apina kirjoitti...

Voin kuvitella seuraavan (sitten joskus toivon mukaan) keskustelun:
-Äiti, mitä toi täti tekee?
Tauko.
-Se sheivaa.
jne.

-A

Ella F kirjoitti...

Hyyyyyyyyi! Mua ällöttää naisten sheivaus yleisillä paikoilla, mutta ei nyt ois tullut pieneen mieleenikään että jotkut miehetkin tekevät sitä julkisissa suihkuissa. Hyi vietävä, jaiks :D

Arttorius kirjoitti...

Pitäs olla kiellettyä jo terveydellisistäkin syistä. Höylällä kieppaa helposti haavan ja jos henkilössä on joku hauska veriteitse leviävä systeemi, niin ei se kovin terveellistä voi olla vaikka todennäköisyyksiä tarvisi muutakin. Hyh. Pitää olla päässä vikaa ja paljon, kun genitaalejansa julkipaikoilla tuunaa. Liekö itsekkyyttä, "minulla on oikeus, muilla ei väliä".

Andie Heimaz kirjoitti...

No onpa aika oksettavaa kyllä. En haluais olla todistamassa moista. Yörhk!!

Pohdiskelija kirjoitti...

No voihan hesus. Ei tulis pieneen mieleenkään sheivailla uimahallissa!! Edes sääriä...

Arttorius kirjoitti...

Niinpä. Kaikkia ei vaan ole järjellä paiskattu.