keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Apinoiden planeetta

Apinoin rouva Beetä, vaikka kysymykset ovatkin tsirbuille tarkoitettuja. Haluan avautua kosmetiikastani.

Laukku - Mieslaukku, joka on samalla myös hoitolaukku.

Lompakko - Ikivanha nahkainen musta, josta korttien muodot näkyy läpi.

Aurinkolasit - Rayban aviator ja Adidas jotkut sikavanhat(ja naarmuiset). Autolla ajamiseen häikäisyestoon ja urheiluun/mereilyyn erit.

Korut - Vihkisormus aina ja rannekello aina. Kaulassa herra Hakkarainen-koru tai majakkariipus. Ranteessa välillä myös nahkanyörisysteemi.

Tv - Ei oo. Eiku onpa vaimolla omassa pilttuussaan, mutta en siitä tiedä mitään paitsi sen mistä sen saa päälle ja miten siitä saa kanavat sekaisin. Sellainen lättänä ja valkoinen, sieltä näen joskus vuokrattuja elokuvia ja välillä uutisia.

Kännykkä - Musta iphone 4s jonka ostin runsas vuosi sitten 100:lla eurolla käytettynä ja hieman viallisena. Ei siinä muuta vikaa ole paitsi kumpikaan kamera ei toimi, mutta en sitä tarvitsekaan. Paras puhelin ikinä.

Kengät - Tekemisestä riippuen joko vaelluskengät tai nahkeat, kokona siro 46-47.
Kenkien tulee olla siistit ja puhtaat. Katselin viime talvena, kun kaupoissa myytiin sellaisia nahkakenkiä, joissa oli kärjet valmiiksi kulutetut. Ihan hirveän rumat, just sellaiset millaiseksi niitä ei tulisi päästää ja niitä sellaisia myytiin sitten valmiiksi rumistettuina!

Tennarit - Jotain adidaslerilakostea.

Farkut - Diesel ja levis. Muun merkkiset ei suostu toimimaan minussa kunnolla. Pitää olla napit, pitää olla leveähköt tai lähinnä suorat lahkeet, pitää olla sopivan löysät muttei liian. Pitää olla matala vyötärö tai normaali. Pitää olla suuret takataskut. Pitää olla vyö farkkuja käytettäessä.

mp3 - Tarkoitetaan ilmeisesti erillistä soitinta? Ei oo. Joskus oli monta vuotta hyvä creative muvo, mutta se hajosi.

Tietokone - Samsung jokin, jossa on muistia 3 gb ja kiintolevy 250 gt. Hitaahko, mutta toimii. Ikean 4 euron bräda-alusta on hyvä syliteline.

Meikit - Pahus, kun päässyt loppumaan!
Vaimo osti citymarketin norsumarkkinoilta valokynän, mutta ei siitä valoa saa näkyviin vaikka kuinka yrittäisi sytyttää! Huijausta, naiset, teitä huijataan! Teitä huijataan muutenkin kaikenmaailman tasoittavilla ultimateseeruminanopartikkeliryppyvoiteilla, rahat halutaan vaan pois, mutta iho ei miksikään muutu paitsi sellaiseksi miten se kulloisenkin iän ja elintapojen vaikutuksesta muuttuu. Eikä varmasti ne silmäripset kasva pituutta 54 prosenttia ja tuuheutta 21 prosenttia, vaikka kuinka eeva lonkkooria tai muu latino niin väittäisi suorassa tv-mainoslähetyksessä. Vai myiköhän se kissanruokaa.

Kasvovoide - Ei. Jos oikein tiukka paikka talvella tulee, tällään keveää perusvoidetta. Mitä suotta rasvaamaan, jos ei tarvitse.

Deodorantti - Sellainen deokivisysteemi. On kestänyt yli vuoden ja kestää varmasti toisenkin ja ei parempaa mulle ole. En enää ikinä ala käyttämään käryäviä litkuja. Alunperin hermostuin deodoranttien turskahteluihin ja sottaamiseen treenikassiin, mutta kiveen vaihdettuani siinä on muutakin hyvää. Esimerkiksi se ettei siinä ole mitään kemikaaleja joiden vaikutuksista ei tietäisi, toisin kuin markettiniveoissa.

Hammastahna - Vaahtoaineetonta pitää olla, muuten auu, vaikka au-aineita kestänkin välillä, jos muuta ei olisi, mutta mieluummin ei. Tällä hetkellä fludent fresh.

Shampoo/hoitoaine - Elivo omppuhypotuoksuista samppoota tai riippuen hiuspesupaikasta Aco baby mousse.

Saippua - Sebamed, paras.

Tuoksu - Kranaattipullo-Diesel ja Calvin Kleinin joku. Sipaisu niskaan, ei pullollista, yleensä ei sitäkään. Mulle sopisi pakkauskoot haisuvesistä joissa olisi ainoastaan muutama millilitra.
Hajuvesipullot, miesten kuin naisten on tosi hienoja, siksikin ne maksaa paljon. Mainokset hajuvesistä on aistillisia ja visuaalisesti kauniita, kenties siksi kuuluu yhteen ryhmään mainoksiin joihin en kyllästy, vaikkei mainokset yleisesti nappaakaan.

Mineraalivesi - Raanasta saa kylmää hyvää lähdevettä. Mitään pullovesiä tarvita!

Viini - Ei mikään. Joku alkoton punkku toimii, jos ei maistu mehulle ja kitkerälle.

Drinkki - Omenamehua ja vissyä 50/50, jäämurskaa. Hörps.

Leipä - Pälkäneen perunalimppu, päälle reilusti voita ja juustoa, ehkä viipale tomaattia ja keitettyä tai paistettu kananmuna. Uujee.

Ruoka - Pasta pestokastikkeella ja fetakuutioilla / punalinssipapupata / sosekeitot yms itsetehdyt

Jäätelö - Valion vaniljakermajäätelö, siihen sekaan marjoja tai kinuskisoosia tai omppuhilloa. Uujee.

Karkit - Juuei. Tai joo, turkinpippuri, jos joku.

Lakanat - Kerran viikossa vaihto mankeloituihin sellaisiin. Yleensä aluslakana on vaalea. Pussilakanat mieluusti hyvälaatuista puuvillasatiinia tai pehmeäksi kulunutta tavallista puuvillaa. Finlayson, koska olemme sen arvoisia. Vaikkei F-tuotteetkaan enää ole sellaista mitä ennen, niin silti voittaa muut.

Kampaaja - Sellossa on yksi tsirbuparturi, joka tietää mitä tahdon ja/tai osaa ehdottaa jotakin uutta vaikkei mun karvoissa paljoa vaihtoehtoja olekaan. Harmi, kun hän jäi äitiyslomalle. Siis ei harmi se äitiysloma, mutta se että pian täytyy taas mennä etsimään parturi, jolle taas pitää selvittää mitä tahdon.

Alusvaatteet - Ihomyötäistä ja tiukkaa. Tyylikästä ja mukavaa olla pitää.

Päivälehti - HBL, mutta ei sekään ole lempiuutislehteni. Ei oikeastaan mikään ole. Uutisia luen Turun Sanomien, Hesarin ja Ylen sivuilta.

Lehti - Tekniikan Maailma ja NeAkat, kaikki kivat mitä Helmetin kautta voi lainata tai sitten kuntamme kirjaston valikoiman e-aikakauslehtiä. Ei tarvitse mennä edes kirjastoon, vaikka ylensä menen. Paperilehteä ei voita mikään.

Sänky - 180 cm leveä (joku Jiillä alkava tekele, oli poistotarjous vepsäläisellä pari vuotta sitten)runkopatjasänky sänkyrungossa. Sängyn pitää olla hyvä ja tukeva. Ei silti mikään futon-tiiliskivikammotus, vaikka talouden nainen sen nimeen vannookin ja sen tähden käy joskus nukkumassa vierashuoneen sängyllä(jossa on hänen entinen futonpatja). Sängyssämme nukkuu yöunia myös vauva, välillä isompikin, vaikka hänelle tulee siellä kuuma ja siksi nukkuu siellä huonosti.

T-paita - Kansallisasuuni kuuluu supermies-teepaita, melkein risat flanellihousut ja reinot. Urheillessa t-paita teknisenä tai sitten ei. Kunhan on riittävän pitkä selkäosasta.


Andie Hoo saa ja voisi kertoa tavaroistaan myös. Ja Jaanaba. 

5 kommenttia:

Sami kirjoitti...

Herra hakkarainen koru?

Arttorius kirjoitti...

http://www.tarinakoru.composer.fi/images/img_0018_big.jpg

Jaanaba kirjoitti...

Vai Pälkäneen perunalimppu, hassun kuuloinen.

Jee niin voisin tehdä myös, kiitos. =)

Arttorius kirjoitti...

Se on hyvvää! Kantsii maistaa, jos et entuudestaan tiedä kuinka hyvvää! :D

Rouva B kirjoitti...

Ihan hyvin näyttää onnistuvan mieheltäkin näihin vastaaminen. :) Sulla on enemmän hajuvesiä kuin mulla, tsih!