torstai 26. syyskuuta 2013

Hyvää palvelua

Vauvan ruokatuoli hajosi hänen siinä istuesssa muutama päivä sitten. Tytölle tuli aivotärähdys pään osuttua lattiaan joten hän viettää nyt sairauslomaa eikä osallistu edustustehtäviin. Lapsi on kovasti kipeä, mutta huomattavasti parempi mitä vielä toissapäivänä.

Vauvan tuoli on ostettu vuoden alussa Tukkimiehen Ääliöpäiviltä, joten se on uudehko. Joku osa siitä oli hajalla tai puuttui, koska istuinosa rikkoutui totaalisesti lapsen(7,2 kg) alla. Mulla on hieman aavistus mikä, mutta saa nyt nähdä enkä ala julki arpomaan. Lähetimme kuvia maahantuojalle tiistaina. Alle tunnin päästä tuli puhelu ja kehoitus lähettää tuoli heille sellaisenaan lähettipalvelun kautta. Lähetimme jo samana päivänä. Tänään aamupäivällä vaimolle soitettiin onko meillä ketään kotona koskaan, olisi lähetys. Uusi tuoli saapui ja on nyt koottu. Lisäksi maahantuojan edustaja lupasi viipymättä lähettää infon kun selviää mikä lapsen aiemmassa istuimessa oli vialla. Vaikka tapahtuma oli ikävä, on hyvää paljon, esimerkiksi tuo maahantuojan vastuullisuus ja reipas yhteydenpito.

Mikäli oltaisi niitä spedejä, jotka ottavat yhteyttä iltasanomaroskalehtiin, jos lautaselta löytyy kärpänen, sipsipussista väärä sipsi tai linja-autossa aikuiselle ei ole myyty lasten lippua, oltaisi saatu aikaiseksi KUKA MEILLE KORVAA, KUKA AJATTELEE LAPSIA, VAARALLINEN VAUVANTUOLI, IIK, APUA, YHYY-juttuja. Mutta juu ei, halveksuttava ja ääliömäinen tapa toimia ottaa ensin yhteyttä roskalehtiin ja vinkua vääryyttä julki ilman virheellisen tuotteen valmistajan kanssa kontaktoimista.

Ei kommentteja: