tiistai 3. syyskuuta 2013

Jatkoaate

Kuka pesee B. Obaman likaiset vaatteet? Mihin B. Obama laittaa reissatessaan likaantuneet kuteet? Onko B:lla hotellin käsienpesualtaassa sukat likoamassa retkipäivien päätteeksi? Nariseeko Barack Obaman pyykinpesijä mytyssä olevista sukista likapyykkikorissa?

8 kommenttia:

Andie Heimaz kirjoitti...

Sillä on varmaan prisman pussi johon se kerää likaiset vaatteet, ettei ne sekoitu sen matkalaukussa puhtaitten kanssa.
Onkohan sillä nuhjaantuneet flanellipyjamahousut joissa se himmailee hotellihuoneessa. Ostaakohan se 7elevenista kahvin pahvimukissa ja kanelipullan hotellihuoneeseen.
Jos se juo minibaarista kokiksen, eikä ilmoita siitä, lähetetäänkö lasku perään.

Arttorius kirjoitti...

Mä luulen Barackin olevan bokserikalsarimiehiä. Ehkä mummin kutomat villasukat jalassa tepastelee hotellin aulasta hakemaan jäitä vesikoneesta.

Ella F kirjoitti...

Todellakin hiimailer villasukissaan ja hymyilee kaikille tyypeille Whatsapgais ja gimmefaiv. Paitsi että ne hotellit on kai tyhjennetty muista ihmisistä että ei ehkä sittenkään. Mulla on mies kanssa Tukholmassa nyt, kyyläilemässä obamaa tietty, mulle sanoi että työreissulla. :D

Arttorius kirjoitti...

Joo-o, ihan taatusti "työreissu". Mäkin olin "tuomarikurssilla", mutta Barackia silti kävin vahtaamassa. :D
Tällä hetkellä Barack Oo istuu luultavasti sviittinsä jääkaapin edessä, syö Pringlesejä ja miettii pitäisikö alkaa nukkumaan vai tarttisko lukea jotain hyvää pokkaria. Hänellä on varmasti amerikan aika päässä, vaikka ympärillä onkin pimeää eikä taatusti uni tule. Vaimoakin ikävä, mutta voi vitsi, sillä on se kampaaja eikä sitä metakkaa voi kuunnella, kun se on siinä tukkaföönauslaitteessa. Ottaa ikävästi häiriöö kaikista sähkölaitteista nuo kännykät. Mitä jos kuitenkin soittaisi ja kysyisi onko tullut mitään tärkeetä postia, eihän ole tullut kamalasti laskuja tai joko tullut pakettikortti, kun tuli tilattua uudet juoksulenkkarit, netistä sai halvemmalla.

Samppa kirjoitti...

jos vaimo olisi ollut mukana, kansallispukuihin puetut ruotsalaislapset olis laulanut jotakin kansanlauluja puuhevoset kädessä.joku ennalta määrätty priimuslapsi olisi ojentanut kukkakimpun, joka senkin on suunnitellut ja tehnyt joku tukholmalainen huippufloristi.

Arttorius kirjoitti...

Sä olet pimee.

Ella F kirjoitti...

Joo ja koska the vaimo ei ollut mukana, ne lapset sai viettää päivää kouluissaan niin kuin muinakin päivinä eikä niitä paristettu teennäisesti hymyilemään tälle miehelle. Koska The First Lady on kuitenkin ihan eri juttu kuin vain pressa. Siihenkin lapsilaumaan olisi ollut kova casting, vain kaikista söpöimmät ja eniten ruotsalaisen näköiset pääsee mukaan. Plus tietty kiintiöhammasrauta-, kiintiösilmälasi-, kiintiömaahanmuuttaja-, kiintiörullatuoli-, kiintiötytöksipukeutuvapoika-, kiintiökaikkee-lapsi ihan vaan siksi että pitää näyttää että kyl meil on kaikkee ja kaikki mahtuu sulassa sovussa kansankotiin. Hiihhh..

Arttorius kirjoitti...

Kyllä niin just! :D