torstai 12. syyskuuta 2013

Vetoketku

Vetoketjut housuista tulisi kieltää lailla ja asetuksilla. Joskus ne voi mennä rikki väärässä paikassa väärään aikaan. Esimerkiksi kirjastossa. Vetoketjuharmia lisää sekin, että housumus ei ole edes kovinkaan vanha. Lisäksi mun mittapuulla melko tyyriitkin.

4 kommenttia:

Andie Heimaz kirjoitti...

Jos farkuissa on napit, voi housut avata vetäisemällä kaikki napit kerralla auki. Tuskin monikaan avaa yhden napin kerrallaan.
Minä tein töissä saman tempun housujen kanssa joissa olikin vetoketju.
Vetskari meni rikki ja loppupäivän kuljin töissä bokserit vilkkuen. No, onneksi hakaneulalla sai vähän paikattua tilannetta, mutta joutui pelkäämään milloin saa pistoksen alakertaan.

Arttorius kirjoitti...

Just noin. Leviksen ja Diisselin farkuissa, ainakin niissä malleissa mitä mä käytän, on napit ja ne väljistyy hyväksi(muttei liian löysäksi) että voi vetää tarvittaessa vauhdilla pöksyt pois jalasta. Eikä nappien väliin oo mahdollista jäädä ihoa tai bokseria joten napit on pop. Mut noita tuollaisia housuja ei saa kuin vetoketjun kera ja se on vähän tyhmää. Ei oo tapana repiä vetskaria jos se jää jumiin johkin ja noita housuja en ole käyttänyt kuin alle 10 kertaa. Harmittaa paljon, täytyy miettiä saisiko siihen napit. Hakaneula on liian vaarallinen pistosvaaran takia, pelottaa ajatuskin. :-]
Kerran firman haalarien kanssa oli ongelma kun vetoketju reistaili ja mietinkin erään Absin veskissä että näinköhän olen kohta lööpeissä kun vetoketku ryppyili eikä meinannut mennä kiinni ja bokserit uhkasi näkyä. Oli vielä oranssit tai jotkut tosi kirkkaat. Onhan niissä napit vielä tuulensuojana, mutta silti, olisi ollut epämiellyttävää jos vetskari olisi jäänyt laittamatta kiinni.

Nina kirjoitti...

kiitos :-D Tää pelasti mun päivän .-D

Arttorius kirjoitti...

:D