maanantai 21. lokakuuta 2013

Perhe matkalla

Rahtilaivalla Saksaan, eipä tule yhtäkkiä mieleen kiinnostavampaa ja lokoisampaa tapaa millä voisi kulkea tämän välin. Ei ole öykkäreitä, humalaisia tai järjestyshäiriöitä, laiva on kaikin puolin siisti ja asiallinen. Leppoisaa meininkiä ilman tiluliluja tai möykkää. Ravintolassa oli runsas valikoima maistuvaa syömistä. Siellä viihdyimmekin liki kaksi tuntia. Vaimoni taisi tyhjentää sen kala- ja äyriäissammiot. Laivassa on pelihuone, jossa pleikkari, tenaville oma loosi. Sauna, poreallas ja kuntosali on vapaassa käytössä. Täydellinen matkustustapa rauhaa rakastavalle kiireettömälle ihmiselle ja sitä olemme me. Minua kutsuu pian toistamiseen kuntosali, sauna ja poreamme. Aiemmin illalla saunoin viiden rahtarin kanssa.
Tätä autuutta on vielä vuorokausi jäljellä, ei paha!

4 kommenttia:

Samppa kirjoitti...

Minäkin ensi vuonna! Voin seilata kuukauden tai kaksi yhtä soittoa! Lapset pääsevät näkemään äitiään halutessaan aina vuosaaressa. Mitä typyt piti poreista?

Arttorius kirjoitti...

Niin voisitkin! Jäiden seassa takuulla vielä hienompaa. Voitaisi muuten lähteä tälle samalle turneelle ahtojäiden aikaan talvella ja ihan oikeasti.

Jaanaba kirjoitti...

Mukavaa reissua.

Arttorius kirjoitti...

Tänks! Sitä se taitaa olla :]