maanantai 14. lokakuuta 2013

SmartPOST

Muuan mieshenkilö kävi arkisena aamuna lähettämässä Smartpostin kautta lähetyksen pohjoiseen maahan. Se on helppoa, vastaanottajan puhelinnumero näpytellään näyttöön, valitaan toimipaikka, maksu kortilta, laatikko työnnetään avautuvaan luukkuun. Tosi kätevää! Varsinkin, jos sinne onnistuu lykkäämään myös kännykkänsä ja laittamaan luukun kiinni sen suuremmin ajattelematta.

Onneksi miehen autossa oli vaimo oman puhelimen kera ja päästiin soittamaan postin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelijaa nauratti vaimoni kertomus. Viiden minuutin puhelun jälkeen tilanne selvisi enempi, että sitä kaappia oltaisiin kohta tulossa tyhjentämään. Odottelin postilaatikkokuskia, joka tulisi operaatiota tekemään. Vartin päästä näin tapahtui ja sain puhelimeni. Posti-ihminenkin kysyi miten siinä onnistuin. Helpostihan se onnistuu, lähetys luukusta sisään, siihen samalla myös puhelin lepäämään pariksi sekunniksi kengän korjaamisen ajaksi ja pänk, kansi kiinni. Siellä puhelin! Taitava on toinen nimeni.

4 kommenttia:

e l i n a kirjoitti...

auts! tuo on paha kämmi, onneksi saitte puhelimen takaisin. mutta smartPost on muuten todella smart! tykkään tosi paljon kyllä. ja miten edullinen!

Arttorius kirjoitti...

On smart, minä ihan en! Nyt siellä on vitosen tarjous johonkin loppukuuhun saakka. Jos lähettää painavampaa tuotetta(kuten minä tänään 8 kg:n kahvakuulan), säästää melkoisesti verrattuna tavalliseen postipakettiin.

e l i n a kirjoitti...

joo, me löydettiin kesällä etelästä ihan sikahalvalla pihalle puulaattoja. ostettiin 50kpl niitä, ja sain idean että tungetaan ne smartpostiin! kelmutettiin aina kymmenen yhteen pakettiin, ne mahtuivat just: milli jäi joka puolelle tilaa. ja ne painaa aika paljon sellaiset, mutta saatiin to-del-la edullisesti ne tänne perille :D miestä meinasi vähän naurattaa että ootko tosissasi kun esittelin ajatukseni, mutta kummasti ne sinne mahtui! (no tietenkin, mähän mittasin :D)

Arttorius kirjoitti...

Tuohan on niksipirkka-ainesta!