lauantai 12. lokakuuta 2013

Typerät isät

Vastenmielistä tuoda 2-vuotias julkisuuteen sen takia, että ei ole palauttanut lainaamaansa palloa takaisin mistä on lainattu. Siitä on tuo mediahuomiota haluava pyrkyri saanut idean kuvata kännykällä ja vinkua kuinka pahoja vartijoita Stockmannilla on.
Just tämänlaista huomionhakuisuutta inhoan, kuvottavaa. Moni pressitaho on jälleen kerran tarttunut täkyyn, tietysti. Lapsi jolta otetaan ilmapallo pois on niin taattua yhyy-klikkikamaa, että blaah. Katsoin videon nyt ensimmäistä kertaa ja vartija oli siinä ystävällinen, teki hommansa jonka jälkeen moikkasi ja lähti matkoihin. Sitten tuo typerääkin typerämpi nillimies-isä alkoi selittämään pojalleen asiaa, josta poika tuskin mitään aiemmin tajusi. Ääliöitä maailmassa riittää, eikä se todellakaan ollut tuo vartija.

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Niinpä.

Isälle ei sanojensa mukaan "jäänyt muuta vaihtoehtoa" kuin kuvata video. Just. Sehän onkin hyvä ratkaisu kaikkeen. Rakentava ja oikeudenmukainen.

Arttorius kirjoitti...

Mä mietin että onko ääliö liian karkea nimitys, mutta just sopiva, kun tuollaisia pikkuaivoisia näemmä riittää. Mietin ensin, että oliko kyseessä yksi Uuden Suomen toimittaja, täysin sama nimi ja monta kertaa hepun uutisoinnista paistaa auktoriteetti- ja sääntöjen noudattamisvastaisuus läpi, mutta ei ollut kun tsekkasin fb-sivun. Kun niitä kommentteja sen videon alla luin, tulin entistä vakuuttuneemmaksi siitä, että typerä mies.
Kas kun iltalehdykät ei liittäneet juttuihinsa termiä järkyttynyt perheenisä ;]

Johanna kirjoitti...

Kansa raivostui. Sekin on aina toimiva luonnehdinta.