maanantai 18. marraskuuta 2013

Hyviä asioita tapahtuu

Deittasin sunnuntaina yhden maailman onnellisimmista miehistä. Miekkosen lapsella on ollut synnynnäinen vaikea sydänsairaus, joka on vaatinut vuosien aikana lukuisia sydänleikkauksia ja pitkiä sairaalareissuja. Viime viikon lopulla sain kuulla, että lapsi on saanut uuden sydämen tuntemattomalta luovuttajalta ja siirtoleikkaus on tehty onnistuneesti ilman ongelmia!
Leikkauksesta lapsi on toipunut muutaman päivän aikana hienosti ja ainakaan vielä ei ole mitään ongelmia ilmennyt. Kunhan kaikki menee yhtä hienosti mitä nyt, kloppi pääsee kotiin opettelemaan kokonaan täysin uutta varhaisteinin elämää, joka aiemmin ei ole ollut mahdollistakaan. Siihen kuulemma kuuluu jalkapalloa, polkupyöräilyä, jääkiekkoa, puissa kiipeilyä, normaalia koulunkäyntiä, mopokin ois kiva...

Kaverikuva parin vuoden takaa. Ehkä jo kesällä päästään pelaamaan hänen ja hepun faijan ja äidin kanssa futista pitkästä aikaa!
On niin helppo olla onnellinen koko perheen puolesta! Varsinkin, kun olen pojan elämää saanut seurata siitä lähtien, kun hän syntyi ja nähnyt läheltä kaikkea sitä huolta ja murhettakin nuoren herran tulevaisuuteen ja kaikkeen liittyen. Eniten silti toivoa ja luottamusta siihen tulevaisuuteen.

Tämän tekstin innoittajan elämän pelasti ja kirkkaamman tulevaisuuden mahdollisti tuntemattoman sankarin elämää suurempi lahja. Jos lompakosta ei vielä löydy, kannattaa hankkia elinluovutuskortti ja kertoa tahdostaan läheisille.