lauantai 2. marraskuuta 2013

Led-valot hampaisiin jotta bling?

www.groupon.fi/
Sehän olisikin kätevää! Jos jollakin on toivottoman skörnäiset hampaat, ledit vilkkumaan purukaluston päälle, kukaan ei näe muuta kuin säihkettä ja kirkkautta! Samalla kanssaihmiset tuumisivat, että on varmasti tosi valkeat hampaat vaikka olisikin teen, plakin ja kahvin kellastuttamat söpöydet(not).
Nyt kun ulkovalojen sesonkiaika on käynnissä, pätevä diy-ihminen asentaa led-valot purukalustoon itse. Kaunista, varsinkin, jos valitsee vilkkuvan valosarjan! Ongelmaksi saattaa muodostua ulos lähtiessä verkkovirran saatavuus, mutta jatkojohtoja on saatavilla monen mittaisena. Jatkojohtokela kädessä hymy korvissa, varmasti uljas näky lähikaupassa ja kadulla kävellessä. Ei tarvita mitään epäterveellisiä kemiallisia hampaidenvalkaistuksia!

Keskiviikkona oli hunajaa korville kuunnella hammaslääkärin ropeltavan suussa sanoen lopuksi "reikiä nolla, ei hammaskiveä, jotakuinkin täydelliset hampaat, jatka samaan malliin." Hampaat on mun korut ja armajaiset Niistä kannattaa pitää muutoinkin huolta, kiitos jälleen tämänkin merkityksen opettaneille vanhemmilleni. Koruja saa kaupasta, terveen suun eteen pitää panostaa. Seuraavaksi vien täydelliset hampaani näytille pyhäpäivän messuun. Sinne tarvitsee ehkä laittaa vaatetta ylle ettei tule porttikieltoa.

Ei kommentteja: