keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Loishäätöä minullekin


Meinasin kietaista matolääkettä omaan kupuun aamukoomassa.
Syy-yhteyskin on niin epäselvä! Spesiaalikoiranruoan päällä, koska on tarkoitus antaa kolmannen päivän tabletit häntäolennoille aamuruoan seassa(söisi ne ilmankin, mutta säästyy kuolalta sormissa) ja mun ainoa lisäravinne d-vitamiini on pyöreä ja asuu muovisessa ryhmäpurkissa. Heräsin siinä vaiheessa, kun vanhempi lapsi tuli kanssani juomaan aamuvettä ja silloin meinasin alkaa painelemaan pakkauksesta niitä d-vitamiinipillereitä itseeni. Mietin, että miksi tässä on jotain tosi outoa, ahaa, koirillehan ne menee!
Yritänköhän käyttää kanojen loislääkettä itseeni? Kotkotitkin pitäisi lääkitä parempien pakkasten saapuessa.

4 kommenttia:

Andie Heimaz kirjoitti...

Huh, onneks et ehtiny kietaista naamaan niitä matolääkkeitä. Vaikka ei kai siitä mitään peruuttamatonta olisi tullut!?

Onko teillä talviasuttava mesta kanoille?

Arttorius kirjoitti...

Olisin saanut jonkun vuoden ääliö-palkinnon siitä hyvästä! En tiedä mitä olisi tapahtunut, varmaan vatsa olisi tullut kipeäksi.

Kanat asuu eristetyssä 20 m2 majassa jossa on säteilylämmitin katossa jos oikein paljon pakkasta tulee. Pääsee uloskin ja nytkin siellä on, mutta jos oikein paljon tulee pakkasta, täytyy sulkea ulospääsy hetkeksi kun en tiedä älyääkö ne mennä sisälle lämpimään.

Andie Heimaz kirjoitti...

Ok. Siistii!
Luulin, että otitte vain sulan maan ajaksi kanat ja laitatte jonnekin maatilalle talveksi.
Eli kananmunan saanti on taattua myös pakkasten aikana.

Arttorius kirjoitti...

Ei kyllä ne on meidän höyhenpeitteisiä lapsia eikä niitä pois laiteta talveksi :D Sitä paitsi typyt muniin niin hyviä munia että voisivat asua vaikka keittiössä pahimman pakkasen jos ei muuta paikkaa olisi!