perjantai 8. marraskuuta 2013

Rannekelloaddiktio

Kaunis esine on kiva katsella. Yksi näistä esineistä on rannekello. Tykkään selailla korukauppojen mainoskuvastoja ja "kuolata" niiden kellotarjontaa. Koruliikkeiden ikkunoita tuijottelen välillä myös, mutta siihen se jää. En halua niitä itselleni, vaikka moni kello varmasti pukisi minuakin. Riittää nykyinen kokoelmani. Upea kello mieleeni ei tarvitse olla  tyyris, vaan moni edullisempikin on myös silmäniloa siinä missä esimerkiksi Oris tai Omega. Eipä sillä, toki huolisin Omega Speedmasterin ranteeseeni, mutta mieleeni on myös esimerkiksi tämä, tämä, tämä (sellainen mulla olikin joskus mustaharmaana, mutta annoin sen vaimoni serkulle), tämä, tämä, tämä. Oho, kuinka monta. Vieläkin olisi paljon enempi tuollaisia edullisempiakin hienoja, jotka silmää miellyttävät. Tyylikkään ei tartte olla tyyris, vaikka tietysti nekin upeita on katsella, jos makuun stemmaa.

Yksi kolmesta. Tykkään jokaisesta.

Maku omien kellojeni suhteen on, että isompi parempi. Voisi näyttää hassulta, jos kuljeskelisin pikkarainen tiuku kädessä. Kaksi kelloista olen hankkinut itse, yhden olen saanut vaimolta syntymäpäivälahjaksi. Lisäksi minulla on Suunto Ambit2-sykemittarihässäkkä, mutta käytän sitä ainoastaan urheillessa.

On sääli kuinka jotkut ihmiset ovat luopuneet rannekellosta selityksenä miten kännykästä näkee ajan. Kun kännyköissä alkoi yleistyä kellot, en voinut kuvitellakaan jättäväni rannekelloa sen takia. Sosiaalisissa tilanteissa kellon katsominen ranteesta näyttää järkevämmältä, kuin kännykän näyttöä ropeltamalla. Samalla sitä luuria hipelöidään muutenkin kuin pelkän aikanäytön takia. Mutta on taas eri juttu se.

Musta on kiva seurata myös millaisia kelloja kanssaihmisillä on. Ei kiinnosta tuotteen merkki tai muu turha, ainoastaan se millaiseen valintaan joku on päätynyt. Pääministerillä ainakin on totaalinen fail. Suunto Ambit on komea sykemittari ja suomalainen Suomessa valmistettu huipputuote, kellonakin se toimii, mutta ei todellakaan puvun kanssa! Sama toisella kaverilla.

Rannekello on aina muodissa!


-----

Tämä omani hyvä esimerkki kirjoituksesta, jollaisesta en pidä. Monta linkkiä, ei hyvä. Menettelee silti, kun on tällaista "oikeaa asiaa", hah. Sellaiset jutut, blogitekstit sun muut on silti pidemmän päälle blaah. Omituista on sekin miten valtamediat eivät osaa linkittää järkevästi. Jos jossakin uutisjutussa on linkki, se on poikkeuksetta aina sellainen että aukeaa siitä heti eikä esimerkiksi uudelle välilehdelle tai sivulle. Täten siihen itse uutiseen pitää palata back-napista tai kaivella sivuhistoriasta.

5 kommenttia:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

No johan on linkkejä. =) Semmoset linkit on hyviä joista selviää linkittämättäkin mistä on kyse. Kuten toi "Omega Speedmasterin".

Kellot on kivoja.

Arttorius kirjoitti...

Mä taasen en tykkää linkeistä jos niitä on yhdessä tekstissä monta. Kuten tuossa mun. Vaikka lukisi mitä sisältää. Liika on too many!
Kellot on. Onneksi ihmiset ovat alkaneet käyttämään enempi niitä kännykässäni on kello-hössötyksen jälkeen! :D

Antti-ihana kirjoitti...

Onko tuo diisseli?
Minäki dykkään sun kelloista.

Arttorius kirjoitti...

Sehän, joku Movement multi tai jotain sen suuntaista. Urpo, kiva et säkin dykkäät mun kelloista :D

K-- kirjoitti...

Pidät hienoina viidenkympin kelloja, mutta tuo kuvassa oleva on *hieman* arvokkaampi lähes 400 euroa! ;)