tiistai 5. marraskuuta 2013

Uimalassa

Polskin eilen vauvan kanssa uimahallissa. Uin siten, että vauva on minusta käsivarsimitan päässä ja houkuttelen typyn luokseni. Mikäli lapsen äiti olisi mukana, välissämme olisi pari metriä jota väliä tyyppi simmaa. Tähän ei jää suurtakaan väliä kummassakaan tapauksessa. Mikäli vauvalle tulisi upotusolo, voisin poimia hänet alle sekunnissa itselleni. Vauva tykkää puuhasta kuin mikäkin uimalelu.
Pienten ihmisten uimisista ei tuntunut tietävän mitään kiljuvien lasten kanssa uimassa ollut naishenkilö, joka alkoi näsäilemään siitä miten edesvastuutonta ja hengenvaarallista tuollainen on, että vauvaa pitäisi uittaa lasten altaassa ja vauvaa pitäisi olla uittamassa kaksi henkilöä, bää bää. Selitti vielä niin pai-nok-kaas-ti jo-kais-ta ta-vua ko-ros-taen, että teki mieli roiskaista vettä vikisijän suuhun. En silti kiinnittänyt naiseen huomiota, perehdyin vain lapseen joka naureskeli jatkuvasti.

Samaan aikaan kauempana naisen ehtiväiset lapset hyppelivät altaaseen ihmisten sekaan siten, että uimavalvoja puuttui peliin, taisi huomauttaa tuolle naisellekin asiasta että pitäisi tenavistaan huolta. Eihän sitä kerkiä, jos pitää puuttua toisten uimisiin ja olemisiin. Loppumomentumin ajan tuo puuttuvainen nainen mulkoili meitä päin jatkuvasti. Eipä sillä, kyllä minäkin ehkä itseni näköistä tuijottelisin. ;]

Voisiko sopia niin, että espoolaiset pysyvät omissa uimahalleissaan eikä tule meidän hienoon halliin soheltamaan ja näyttämään hölmöyttään?

Ei kommentteja: