tiistai 12. marraskuuta 2013

Uutisotsikoista

HS: Ilmaisliittymän voittanut nuorukainen aiheutti yli 70 000 euron laskun

Oikeudessa nuori mies kiisti syytteen. Hän kertoi mieltäneensä, että hänellä oli oikeus käyttää liittymää, koska sitä ei ollut suljettu.

Osa kommentoijista on sitä mieltä, että kun Sonera ei ole älynnyt katkaista liittymää, ihmisellä on oikeus tehdä sillä mitä tahtoo. Niin joo. Kuten tilata yli 70 000 euron(!) edestä hyödykkeitä. Jeah. Toivottavasti tuomio pitää ja juippi joutuu maksamaan rötöksensä.


HS: Vain puolet tupakoivista suomalaisnaisista lopettaa polttamisen raskausaikana

Tuohon tuollaisenaan en usko. Uutisesta ei selvinnyt otantaa kuinka monta se kattaa. Silti, vain täysin idiootti ja itsekäs ihminen röyhyttelee silloin kun on raskaana.


Seurakunta kielsi tämän perinteisen joululaulun esittämisen kirkossa
Aamulehti uutisoi miten uutisoi, mutta kansa raivostui silti, kuten alkuperäisessäkin uutisessa. Kyseessä oli lopulta Petteri Punakuono. Oli kumpi oli, musta on omituista, että kirkossa järjestettävässä joululaulukonsertissa sitä on edes hoilattu. Se kuuluu johonkin muuhun paikkaan laulettavaksi kuin kirkkoon.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka paljon sinua häiritsee asteikolla 4-10, että vaimosi tienaa sinua paljon enemmän ja on ylipäätään viisampi mitä sinä, keskiansioinen yksinkertainen konstaapeli? Mietin vain, kun hänen kanssa vuosia sitten puhuin useasti ja sain käsityksen, että ei milloinkaan jaksaisi miestä joka olisi häntä tyhmempi.