lauantai 21. joulukuuta 2013

Ammatteja, joissa olisin tosi huono

Tuolla jossain oli, siitä se ajatus lähti.

Arkeologinen kaivaja
En kestäisi nössötellä pitkin kaivauksia hammasharjalla nuhraten tunti-, päivä- ja kuukausikausia, jopa vuosia. Jossain vaiheessa hakisin kaivurin ja muuta järeämpää kalustoa, johan alkaa muumiot löytymään. Siinä saisi keskiaikaiset vaasit ja dinosaurusten luut kyytiä. Ei hyvä.

It-tukihenkilö
Juu ei. "Kuinka tätä hiirtä käytetään", "Mikä Word on, onko se siis se internetti" saisi minut repimään tukkaa päästä.

Taksikuski
Miekkataksikuski mieluummin. Sen takaosaston pystyy putsaamaan helpommin kuin mersun takapenkin. En myöskään jaksaisi neuvojia mitä kautta pääsisi lyhyempää reittiä.

Asianajaja
En voisi väittää syyttömäksi ihmistä, joka oikeasti on syyllinen johonkin.

Hammaslääkäri
Toisten suita ronkkimaan, yhh!

Malli
En halua kävellä kissatiellä lantiotani ketkutellen liian vähissä vaatteissa. Sitä paitsi mallikävely näyttää lonkkavikaisen elelijän kuljeksinnalta.

Kosmetologi
En tahtoisi närppiä ihmisten ihohuokosia tai katsella silmiä lähietäisyydeltä.

Kirurgi
En menestyisi tässäkään, oli sitten mikä tahansa kirurgi. Menisin sisäelimissä sekaisin ja mulle tulisi perunamuusinälkä kera porkkanapihvien ja kananmunakastikkeen, kun kuulisin puhuttavan pernasta. Ei hyvä juttu.

6 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Olisit varmasti mielenkiintoinen kosmetologi.

Antti-ihana kirjoitti...

Arkeologisilla kaivajilla on luultavasti puuterihuiskutkin. Hidasta se olisi. Ei aivan urakalla tehtävää työtä.

Silmien katselu :)

HelvetinPöllö kirjoitti...

Yks mun haaveammateista lapsena oli tuomari. Tuli tuosta asianajajasta mieleen. Saisin laittaa kaikki nilkit telkien taa. Mutta en ole varma, olisinko sittenkään oikeudenmukainen, ainakaan enää, kun on jo nähnyt ja kokenut kaikenlaista.

Toinen oli meteorologi. Sekään ei ehkä olisi hyvä ammatti mulle. Ennustaisin aina vain mulle sopivaa keliä. Nytkin pitäis sataa sopivasti hiljakseen lunta, ainakin tänne Päijät-Hämeeseen :)

Marjaana kirjoitti...

Mä olisin ihan hirveän huono assistentti vaha-animaatioiden tekijöille. Hermo ei kestä yhtään sellaista näpräämistä kun yhden hymyn kuvaamiseen tarvitaan sen seitsenän suupielennostoa veitsellä ja kuvaamista ja taas nostoa. (Näin kerran dokkarin miten Wallacea ja Gromtitia tehdään.)

Paukuttaisin vahanuket liiskaksi aika pian ;-)

Maelka kirjoitti...

Rauhaisaa Joulua sinulle ja perheellesi täältä Lahnakuttavasta. Laittaisitko jossain vaiheessa tietoa siitä uudesta riistakamerastasi, siis miten on toiminut jne.

Arttorius kirjoitti...

Lotta, mikähän olisi hyvä kosmetologinimi? Salon A?

Antsa, varmaan samanlaiset kuin csi-tyypeillä ;]
Ventovieraiden silmien katselu aivan liian läheltä olisi hirveää! Sit niille pitäisi laittaa sitä MASKARAA. Silmään tökkisin ja saisin huutia :[

HP, olisitpa sellainen meteorologi joka tyrkkäisi hieman valkeaa tännekin. Kaikki valo uppoaa märkään maahan, mutta ei se mitään.

Mun isän hyvä komppis on Lahen käräjässä tuomarina. Joskus alaikäisenä kysyin miksi rikollisia ei tuomita kuten "kuuluu" eli tiukempia rangaistuksia esimerkiksi yhdellekin joka...jaa enpä yksityiskohtailekaan :D Selitti silti hienosti enkä edes muista enää kuinka, mutta lakikirjan mukaan kuitenkin ja laeista määrää Eduskunta. No joo, hankala aihe enkä tahdo olla erityisesti mitään mieltä tuomioista ja niiden pituuksista.

Marjaana, puunuijalla muovailuvahaksi, poks poks! Kyllä, tuossa olisi kanssa yksi nou nou. Tehdäänköhän enää mitään vahasta vai kaikki jotain toystorymaisia tietokoneräpläyksiä.

Maelka, kiitos!
Hyvä kun muistutit, täytyy tsekata toimiiko ylipäätään! :] Syöjiä öisin käy, mutta onko jäänyt mitään haaviin tarttee tarkistaa aamulla.