tiistai 31. joulukuuta 2013

Esprit Life

Tuoksun kyseiselle hajuvedelle. Eilen Pirsmassa nuuhkin rouvan kanssa tsirbujen hajuvesiä. Kumpikaan ei aktiivisesti käytä mitään hajusteita, mutta kiva niitä on välillä nuuhkia. Mua alkaa aivastuttamaan kaikki voimakkaat tekotuoksut, mutta jostain syystä niskaani turahti kyseistä akkain haisuainetta. Tarkoitus oli kuulemma hajulapulle tällätä sitä, joo joo, hajulaput ei sijaitse kahden metrin korkeudessa. Olen käynyt iltapäivän kauppareissun jälkeen suihkussa kaksi kertaa, kerran uimassa yli tunnin ja vielä saunassa. Silti tänä aamuna tyynyni tuoksui vienosti kyseiselle naistuoksulle ja luultavasti myös niskaihoni. Aikun herttaista.

Hajuista tuli mieleen, että olen menestyksekkäästi jo yli vuoden käyttänyt kivideodoranttia. Ilmeisen onnistuneesti, koska en koskaan haise pahalle. Vaikka urheilen lähes päivittäin, deosysteemi on pitänyt pintansa. Alunperin vaihdoin tuollaiseen kiveen sen takia, kun paloi hermo deodoranttiputelien valskaamisesta kassissa jota tapahtui liian usein. Nyt olen huomannut, että sekin vähä ihon ärtyminen on kadonnut, joka joskus on saattanut olla mahdollisesti deosta johtuen, sillä en muita kemikaaleja Sebamedin lisäksi käytä. Joskus harvoin mieshajuvettä, mutta siinäkin on toleranssi sellainen ettei koko pulloa ole tarkoitus kaataa päälle.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi tuo rouvan ja vaimon olemiset mukana... Komia mies, kelpaisi mullekin ja älykkyyttäkin löytyisi, täältäkin päästä..

Anonyymi kirjoitti...

onkohan vaimosi Lotta-niminen, joka jossakin tekstissä vilahti kommentoimassa?

Pohdiskelija kirjoitti...

Myös suolakivi-dödö on loistava. Toimii, eikä tuoksu. Eikä kutittele.

Arttorius kirjoitti...

Eiks tuo oo sama asia? Tai no emmä noista tiedä. Pääasia ettei vuoda reppuun ja tekee työnsä miten kuuluu! :]

e l i n a kirjoitti...

Voi maalima näitä anonyymejä! :D

Arttorius kirjoitti...

No joopa. :]
Poistaisin anonyymina kommentoimisen mahdollisuuden kokonaan, mutta sitten ei voisi kirjoittaa edes nimellään tai jollakin tunnistettavalla nimimerkillä, joten se on tuossa mahdollisuutena.