tiistai 17. joulukuuta 2013

Kauppareissu Pohjois-Korean tyyliin

Autokuski peruutti parkkipaikalta toisen auton keulaan. Autokuski teloitetaan, syytönkin osapuoli toimitetaan työsiirtolaan. Mitäpä oli auton tiellä hänkään.

Alaikäinen hiinaa jauhopusseja hyllyiltä alas, vanhempaa ei kiinnosta. Työleirillä kiinnostaa. Jos sielläkään ei kiinnosta, teloitetaan. Lapsi valtion holhoukseen. Lapsen vanhemmat eivät näe lasta enää ikinä.

Asenne ratkaisee myös pakkotyöleirillä. Kaikkia kiinnostaa. Jos ei kiinnosta, saattaa arpaonni osua kohdalle ja teloitus suorassa televisiolähetyksessä joka näytetään kansalaisille.

Miksi sinne samaiseen kauppaan
mennään juoruamaan(käytäviä tukkimasta huis!) = työleirille kumpikin
lukemaan maksamatta lehtiä lehtihyllylle(joku ostaa lukemasi lyntätyn lehden) = työleirille
jättämään kylmäsäilytystä vaativia tuotteita vaatehyllyihin(typerykset), = välitön teloitus, suuri omaisuusrikos
syöttämään lapselle Mars-patukkaa jo myymälän puolella ennen maksamista?  = työleiri, taas lapsi valtion hoteisiin, vanhemmat ja puoli sukua työleirille


Pohjois-Koreaan mielii ainakin yksii suomalainen. Muistan miettineeni tuota haastattelua sen tultua radiosta joskus, että miksi asuu Suomessa eikä siellä.
---

Mikähän rangaistus tontilllamme aamuhämärissä joulupuuvarkaissa olleelle miekkoselle langetetaan? Oikeasti, niin noloa. Mua nolottaisi suunnattomasti, jos lähtisin saha kädessä toisen mailta ryöväämään osin tosi kitukasvuisia kalliokuusia ja juuri kun olen alkanut sahaamaan, joku lyö miljoonalumeniseen halogeenitaskulamppuun valon päälle. Ilme oli huvittava.

3 kommenttia:

Pohdiskelija kirjoitti...

Hirtetäänkö se ehkä siihen itse kaatamaansa kuuseen ja viedään torille koristeeksi :-D

Eikä, mä voin niiiin kuvitella sen hölmistyneen/yllätetyn/paniikinomaisen ilmeen!
Mitä sitten tapahtui? Juoksiko karkuun, pääsittekö "puheväleihin" vai mitä?

Vähän silti hymyilyttää :)

Arttorius kirjoitti...

Tuolla se on siinä puussa kiinni käsiraudoilla, ei tartte tulla varkaisiin meille! Päästän irti illan hämärtyessä. Vaimoni käy välillä kertomassa hänelle täälläpäin liikuskelevista suurista petoeläimistä ja pudottelee juoksevaa hunajaa hepun tukkaan.
Todellisuudessa rosvo pelkäsi mahdollista rikosilmoitusta, kaivoi muutaman setelin lompakosta korvaukseksi kiireesti. Halvemmalla olisi päässyt jos olisi mennyt ostamaan kuusipuuyrittäjältä puun. Nyt jäi ilman sitäkin.

Pohdiskelija kirjoitti...

On sulla rankka vaimo :-D *hekottaa* Pako kyllä myöntää, että entisessä elämässä sattui miehelle vähän samankaltainen tapaus...koomistahan se oli, vaikka noloa... Tosin, siinä pelasti sekä kuusivaras isännän, että isäntä kuusivarkaan.