maanantai 16. joulukuuta 2013

Kauppareissu

Poliisi on velvollinen puuttumaan joihinkin tilanteisiin silloinkin kun ei ole töissä.
Tällainen tilanne ei ole, jos joku ei osaa peruuttaa parkkipaikalla ruudusta pois paitsi toisen auton nokkaan. Satuin kulkemaan ohi, en tilannetta nähnyt, näin vain peruuttaneen auton takaosan auton keulassa, mutta en myöskään ota osaa kumman vika(peruuttajan tietysti!), koska ei mitenkään mun velvollisuus, vaikka peruuttaja minut tiesikin sinertäväksi ja penäsi ottamaan kantaa ja olemaan vissiin olkapää. Pah.

Voisiko alaikäiset pitää kaupassa vahdittuna siten ettei sellaiset pääse repimään hyllyiltä alas roinaa? Joku(myyjä) ne siitä joutuu korjaamaan, kun itse olette niin laiskoja ja typeryksiä ettei lastenne tekemiset teitä haittaa.

Kannattaako olla työssä, mikä on jaskaa ja huutaa asiasta kovaan ääneen ymmärtäväiselle ystävälle marketin oven edessä tupakki suussa? Sinunkin työhön olisi varmasti motivoituneempia tekijöitä, sinä jaskaksi työtäsi haukkunut kaikkea muuta ja muitakin haukkunut elämänkyllästyjä. Asenne ratkaisee monta juttua, kuten työssään viihtymisen.

Miksi sinne samaiseen kauppaan mennään juoruamaan(käytäviä tukkimasta huis!),
lukemaan maksamatta lehtiä lehtihyllylle(joku ostaa lukemasi lyntätyn lehden),
jättämään kylmäsäilytystä vaativia tuotteita vaatehyllyihin(typerykset),
syöttämään lapselle Mars-patukkaa jo myymälän puolella ennen maksamista?

Argh.

4 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ostoskärryissä pitäisi olla soittokello! =D

HelvetinPöllö kirjoitti...

Pitääkö hammaslääkärin paikata sun hampaat vapaa-ajalla, jos tiedät sen olevan hammaslääkäri?
Nimim. h...tillinen hammassärky kolme päivää ja hammaslääkäri vasta huomenna - tunnetko ketään hammaslääkäriä joka vois paikata tän hampaan just nyt heti?

Arttorius kirjoitti...

Kipaisehan meille niin katsotaan mitä voin tehdä. Löytyy akkuporakonetta että iskevääkin versiota, teriä on useita kokoja. Eiköhän yksi reikä saada sementin kera paikattua!

HelvetinPöllö kirjoitti...

Tiesin, että suhun voi luottaa!