lauantai 28. joulukuuta 2013

Koira +1

Saimme aamulla vaimon vanhempien koiran muutamaksi kuukaudeksi huostaamme. Koiran omistajat lähtevät illalla maailmalle vajaaksi puoleksi vuodeksi, takaisin kenties vappuna nauttimaan Suomen keväästä, kesästä, puutarhatöistä. Toivottavasti myös onnistuneesti remontoidusta talosta. Minä ja lanko ollaan pääpirut ko. asiassa, siis lähinnä valvojia välillä, että sovitut hommat tulevat hoidetuksi eikä torpassa aleta järjestämään bakkanaaleja remonttihenkilöiden toimesta.

Mietin jossain vaiheessa muutama vuosi sitten lähtemistä itsekin muutamaksi kuukaudeksi johonkin pois Suomesta, kun olin ns. tyhjän päällä kasvisairausasian ja siitä rääkistä selviämisen jälkeen, kun ei ollut mitään pysyvää olemassa paitsi minä itse. Kävinköhän jo ottamassa rokotuksiakin, en muista. Se taisi olla vain vakaa ajatus, koska en kuitenkaan koskaan lähtenyt. En olisi edes erityisemmin tahtonut, ajattelin lähinnä, että näkisin asiat paremmin kauempaa. Tai jotain muuta omituista. Tässä minä nyt, kannattanut tehdä kaikki siten miten olenkaan.

Niin joo, se koira. Koira viihtyy meillä eikä ainakaan vielä ole osoittanut suurempia ikäväoireita. Luultavasti niitä tulee, kun tajuaa ettei sitä haetakaan heti pois. Eläimet(kaksi kissaa on muualla) olivat suurin syy miksi vaimon vanhemmat eivät olisi lähteneet vaan pitäneet sapattinsa kokonaan Suomessa. Toivottavasti koiraseura auttaa hurttaa sopeutumaan ja viettämään mukava loma täällä meillä.

Puolison vanhemmat lentävät tänään samaa reittiä Aasiaan kuin mitä toinen heistä suhaa työkseen. Onnistuukohan olla kyydissä ilman, että tulee tarvetta lähteä neuvomaan ohjaamoon? Entä osaako vaimon äiti relata vai onko hän huolissaan kaikesta koko ajan? Tuskin. Singapore +29 astetta, Bali 29, Sumatra 32. Ehkä siinä viimeistään rentoutuu.

Bonusdogi nuuhkii korvaani, kuonokarvat kutittaa. Seuraavaksi se luultavasti kiipeää vatsan päälle kuorsaamaan. Minun pitäisi kyllä oikeastaan lähteä autotalliin, mutta eipä mikään kiire ole. Wuff.

4 kommenttia:

Pete kirjoitti...

Juomme Tornissa kuplivaa iltapäivällä mansikoiden kera. Se varmaan rentouttaa, vaikka onkin Pommmacia.

Siinä oli monta kiellettyä sanaa!

Arttorius kirjoitti...

Elitizzmi!½1!!

Marjaana kirjoitti...

Hei sun pitää nyt selittää mulle toi "kasvisairausasia" kun olen uusi täällä, jooko?!?

B kirjoitti...

http://m.fmi.fi/saa/ Det finns inget dåligt väder...