torstai 26. joulukuuta 2013

Marsut sylissä ilman vastauksia

MIKSI

Joissakin sukissa on nöyhtää ja knöllejä huru mykket?
Joka kerta kun tietyt sukat ottaa pois jalasta, lattia ja varpaat on täynnä tekstiiliä. Ei ole hinnankaan kanssa tekemistä, olen törmännyt nöyhtäsukkiin parempilaatuisissakin. Ei auta edes sekään, että sukat pesisi nurinperin ja irtonöyhtä tarttuisi nukkasihtiin. Ei se irtoa sukista paitsi jalkojen avulla. Nöyhtä on harmillista!

Amerikassa Jotkut Lauseet Ja Otsikot Kirjoitetaan Tällä Tavalla?
Se On Tosi Hölmön Näköistä. Varsinkin Jos Jotkut Kirjoittavat Tekstiä Siten Suomessakin. Se Ei Ole Edes Pelkästään Joidenkin Teinien Ominaisuus Vaan Jotkut Aikuisetkin.

Koirat ja kissat nuolevat huuliaan vielä monta hetkeä sen jälkeen, kun makupala on nielty?

Marsu juttelee siten miten juttelee? Sylissäni lymyää kaksi jyrsijää joilla on asiaa joko mulle tai toisilleen. Kenties motkottavat surkeasta jouluruoasta. (Afrikan marsuilla ei ole sitäkään!) Miksei niitä myöskään pelota itseään yli sata kertaa massiivisempi ihminen? Vaikka en minä pelottava ole, ei sillä. Itse en uskaltaisi olla yhtään rento 10 tonnia painavan jättiläisen sylissä.

Ajatusten miljoonalaatikko ei ole päivittynyt yli kuukauteen?

Jotkut pölvästit ei lajittele ja/tai kierrätä jätteitään?

Vauvat kävelee niin hölmön näköisesti? Eikö niiden polvinivelet taivu vai mistä johtuu? Saako omasta lapsestaan huvittua em. asian takia? (saa) Vierelläni rientää vauva ja isompi, kumpikin taapertaa usein kuin ankat kädet levällään. Voi lapset, raumatisoidutte sitten varmaan isompana kun teitä nauran usein.

Rokkihenkilöt soittaa kitaraa jalat levällään? Vaatiiko se rämpytys ultimaalista tasapainoa? Ja miksi sama typerä seisontanäkymä jää päälle levyjen kansissa yms? Ja miksi niillä on pitkä tukka? Hrr...

Jotkut miehet pitää lompakkoa ashtaskussa eli takataskussa?

Mulle ei tule matkafeeberiä toisten suunnitelmista, menemisistä, olemisista tai valokuvista, mutta yksi hyvin tehty televisio-ohjelma tuottaa sellaisen hetkessä(ja vain hetkeksi)? Edes häh?matkamme pari taulukuvaa ei tuo ikinä viilistilaa lähteä mihinkään. Paitsi kevättalvella sinne samaan maahan rinkkaretkelle. Jos tällä kertaa perehtyisi myös maisemiin ja laajentaisi muutoinkin piirejä siellä ja naapurivaltioissa.

Mandariinit ovat mandariineja ja klementiinit klementiinejä?
Sama asia, maistuukin samalta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Arttorius kirjoitti...

Jatkossakin jätä tämä blogi välistä typeriltä nollatöräytyksiltäsi. Kiitos.