keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Safkaa ja himmailua

Jouluaattona meille tuli päivällä tasan 20 ihmistä aterioimaan. Plus tietty me vaikkei me mistään tultu. Oli hyvät meiningit, eväät onnistuneita ja fiilistila sellainen kuin toivoa sopi eli jeejee. Kukaan ei salakuljettanut makkaroita mukanaan, vaikka hyiminuna veikkasinkin, että vaimon jääräpäinen germaanimummo näin voisi tehdäkin. Olisi käynyt välillä ulkona niitä vetämässä ja tullut takaisin sisälle suu makkaraa täynnä! Heh.

Vieraat lähtivät sopivasti alkuillasta, pääsimme jatkamaan joulunviettoa keskenämme saunoen ja muuta mukavaa. Ensin tietty lasten lahja auki, josta riittää riemua näille jatkuvasti. Vartin kuluttua paketin aukaisusta 250 palikkaa oli levitettynä alakertaan eikä epanoita olisi saanut millään irti duploistaan. Lapset saunotettua tuotiin heidät unille, jonka jälkeen vielä pitkä tovi löylyä. On ihmisen hyvä saunoa ja uida kylmässä meressä parhaassa seurassa. Sen jälkeen voikin luuhata läjässä sohvalla elokuvaa(Love actually) tsuumaillen. Sain pari joululahjaa, kuten puhelimelle dockin(minulta itseltäni, hahaa) autotalliin vietäväksi treeniä ja askarteluja viihdyttämään.

Yöllä havahduin painajaiseen, jonka takia oli tarkistettava onko kaikki kuten kuuluukin. Vieressä nukkui rouva ja vauvakin, kaikki siis kuten piti. Huh! Kohta tämä hurja vuosi on loppu. Kenties vuosinumeron muuttuminen jättää pois joskus perille löytävät kylmäväreiset unetkin.
Joulupäivä on pitänyt sisällään urheilua, lenkkeilyä koirain kanssa ja muuta tavallista hyvää, ei ihminen muuta tarvitse! Ehkä kuitenkin jonkun leffan eetteriin ihmisminä tarvitsee.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, hei parisuhteen läheisyys ja seksielämä kun lapset nukkuu samassa sängyssä! Yök.

Arttorius kirjoitti...

Pakko sanoa: Hei, hei mikä urpo :-]
Joo-o, selibaatti siihen asti kunnes lapset muuttaa himasta.
Mut niin, kuinka pimeää pitää olla, että tuntemattoman ihmisen ohimennen mainittu lapsen vieressä oleminen saa ajatusketjun liittyen tuollaiseen? Siinä vasta yök.

Lotta kirjoitti...

http://www.sekelskifte.se/public/img/user/112-902_BACK.jpg

Tiina kirjoitti...

<3

Arttorius kirjoitti...

Hehkulamppu on kielletty tuote ;]

Tii, <1234

LB kirjoitti...

Oletko toffeekaramellin syönyt jo kaikki?

Arttorius kirjoitti...

Hei äiti, en vielä ensimmäistäkään. :]

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Nyt on kyllä suuri harmi ettet pidä valokuvallista ruokablgoia. Tekis mieli nähdä kaikki sapuskat mitä olet tehnyt / olette tehneet joulupöytään, resepteineen päivineen. =)

Arttorius kirjoitti...

Hehee, eli jälleen hyvä syy alkaa pitämään neljättäkin blogia! :D

HelvetinPöllö kirjoitti...

Anteeks, mutta mä en voinut olla nauramatta tolle ensimmäiselle kommentille. Todistanee sen, että mulla ei vieläkään ole lääkitys kohdallaan, millään muotoa. Noh, mä yritän korjata sitä taas ens viikolla.

Arttorius kirjoitti...

Tai sitten se on kunnossa!